Regenwaterput plaatsen

Regenput laten plaatsen? Dat laat u doen door Ontstoppingsdienst Dhoore! Wij plaatsen uw regenwaterput aan een scherpe prijs in Oost- en West-Vlaanderen.

Ontstoppingsdienst Dhoore is als specialist in grondwerken de ideale partner voor het plaatsen van uw regenwaterput. Een regenwaterput laten plaatsen is steeds een goed idee. Zo’n regenput vangt jaarlijks een heleboel regenwater op, dat u kan gebruiken voor bijvoorbeeld uw wasmachine, de tuin te sproeien, de wc door te spoelen, etc. Een regenwaterput is een investering die zichzelf heel snel terugverdient.

De voordelen van een regenwaterput

We zeiden het al, een regenwaterput kent enkele handige voordelen. We sommen ze hier nog even voor u op:

 • Water gebruiken voor tuin te sproeien
 • Auto wassen
 • Kleren wassen

Regenwaterput plaatsen: verplicht of niet?

Sinds januari 2014 is de wetgeving rond de verplichting van regenwaterputten veranderd. Een regenwaterrecuperatiesysteem is nu meestal verplicht.

Bij de nieuwbouw of herbouw van een gezinswoning met een oppervlakte groter dan 40m² moet de regenwaterput minstens 5000 liter volume hebben.

Bij nieuwbouw of herbouw van een andere gebouw met een dakoppervlakte van 100 m² moet het regenwatersysteem een volume van 50 liter per 1 m² van de dakoppervlakte hebben.

Bij renovatiewerken of uitbreiding van een bestaande gezinswoning is er geen verplichting om een regenwaterput te voorzien.

Regenwaterput laten plaatsen? Laat het doen door een vakman, reken op Ontstoppingsdienst Dhoore!

 • 5 star review  Een septische tank laten steken door deze vakman + binnenriolering laten doen. Op 3 dagen tijd werd alles gedaan zoals gevraagd ook last minute veranderingen werden uitgevoerd zonder morren. Ben er tevreden van en kan hem dan ook aan iedereen aan raden. Bedankt Frederik!.

  thumb Immanuel S7
  24 december 2020
 • 5 star review  hadden een verstopping die al jaren aansleepte, van alles geprobeerd maar plots helemaal toe zat. kregen super snel antwoord, ondanks weekend en konden 2 dagen later al geholpen worden. nam tijd om situatie te onderzoeken met camera. vond het probleem en loste het ten gronde op, met meerdere testen en her-checken, niet zomaar snel er zich vanaf maken. Heel tevreden!

  thumb Toon Coppejans
  7 februari 2021
 • 5 star review  De mensen van D'hoore die ons komen helpen zijn gisteren ! Super gedaan volgens mijn vrouwtje ( ik was zelf niet thuis) Waarvoor thx ook nog eens voor de deskundige uitleg 😉

  thumb Chris Van Bogget
  5 januari 2022
 • 5 star review  Snelle service, super vriendelijk

  thumb Jacqueline Van Avermaet
  31 mei 2021
 • 5 star review  Perfecte en heel vriendelijke service na eerder rampzalige ervaring met andere firma. Ik kan eenieder deze firma aanraden. Snel en opgelost

  thumb Marc De Geest
  14 januari 2022
Ontstoppingsdienst Dhoore
staat 7 op 7 voor u paraat


0486 75 54 38info@ontstoppingsdienst-dhoore.be

Krijg een volledige vrijblijvende offerte

Vul onderstaand formulier in. We contacteren u zo spoedig mogelijk.

  Velden met een * zijn verplicht

  Lees ook even ons privacybeleid.

  Privacy is belangrijk voor ons.

  Je persoonsgegevens worden enkel gebruikt om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

  Persoonsgegevens zullen dan ook nooit doorgegeven worden aan derden.