Regenwaterput plaatsen

Regenput laten plaatsen? Dat laat u doen door Ontstoppingsdienst Dhoore! Wij plaatsen uw regenwaterput aan een scherpe prijs in Oost- en West-Vlaanderen.

Ontstoppingsdienst Dhoore is als specialist in grondwerken de ideale partner voor het plaatsen van uw regenwaterput. Een regenwaterput laten plaatsen is steeds een goed idee. Zo’n regenput vangt jaarlijks een heleboel regenwater op, dat u kan gebruiken voor bijvoorbeeld uw wasmachine, de tuin te sproeien, de wc door te spoelen, etc. Een regenwaterput is een investering die zichzelf heel snel terugverdient.

De voordelen van een regenwaterput

We zeiden het al, een regenwaterput kent enkele handige voordelen. We sommen ze hier nog even voor u op:

 • Water gebruiken voor tuin te sproeien
 • Auto wassen
 • Kleren wassen

Regenwaterput plaatsen: verplicht of niet?

Sinds januari 2014 is de wetgeving rond de verplichting van regenwaterputten veranderd. Een regenwaterrecuperatiesysteem is nu meestal verplicht.

Bij de nieuwbouw of herbouw van een gezinswoning met een oppervlakte groter dan 40m² moet de regenwaterput minstens 5000 liter volume hebben.

Bij nieuwbouw of herbouw van een andere gebouw met een dakoppervlakte van 100 m² moet het regenwatersysteem een volume van 50 liter per 1 m² van de dakoppervlakte hebben.

Bij renovatiewerken of uitbreiding van een bestaande gezinswoning is er geen verplichting om een regenwaterput te voorzien.

Regenwaterput laten plaatsen? Laat het doen door een vakman, reken op Ontstoppingsdienst Dhoore!

 • 5 star review  Deskundige manier van doen. Op tijd op de afspraak.

  thumb Jeroen Vullers
  20 april 2021
 • 5 star review  Wij hadden last van verstoppingen en andere problemen als gevolg van verzakkingen in de afvoerleidingen. De enige oplossing was de buizen uitbreken en vervangen. De werken werden uiterst professioneel uitgevoerd. Alle afspraken werden correct nagekomen. Ook al waren de werken ingrijpend, bleef de hinder beperkt doordat gefaseerd en proper gewerkt werd. Een absolute aanrader voor alle problemen met riolering en dergelijke!

  thumb Kris Vynck
  6 januari 2021
 • 5 star review  Zeer goede en snelle service, stipt en vriendelijk en schappelijke prijs. Dikke aanrader! Jan

  thumb janabba007
  17 juni 2021
 • 5 star review  Een septische tank laten steken door deze vakman + binnenriolering laten doen. Op 3 dagen tijd werd alles gedaan zoals gevraagd ook last minute veranderingen werden uitgevoerd zonder morren. Ben er tevreden van en kan hem dan ook aan iedereen aan raden. Bedankt Frederik!.

  thumb Immanuel S7
  24 december 2020
 • 5 star review  Plaatste bij ons een extra regenwaterput met bijhorende filters etc. Ook aanpassing bestaande regenwaterput met nieuwe filters, vlottende aanzuiging. Werken perfect en vakkundig uitgevoerd, binnen de vooropgestelde termijn.

  thumb Dominique Vangrieken
  27 november 2020
Ontstoppingsdienst Dhoore
staat 7 op 7 voor u paraat


0486 75 54 38info@ontstoppingsdienst-dhoore.be

Krijg een volledige vrijblijvende offerte

Vul onderstaand formulier in. We contacteren u zo spoedig mogelijk.

  Velden met een * zijn verplicht

  Lees ook even ons privacybeleid.

  Privacy is belangrijk voor ons.

  Je persoonsgegevens worden enkel gebruikt om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

  Persoonsgegevens zullen dan ook nooit doorgegeven worden aan derden.