Septische put plaatsen

Septische put plaatsen? Reken op Dhoore, specialist voor het plaatsen van septische putten en regenwaterputten aan scherpe prijs. De referentie voor Oost- en West-Vlaanderen.

Ontstoppingsdienst Dhoore is als specialist in grondwerken de ideale partner voor het plaatsen van uw septische put. Een septische put verzamelt en zuivert het afvalwater van uw woning. Op sommige plaatsen in België is het hebben van een septische put verplicht. Dit is meestal het geval als er (nog) geen riolering aanwezig is. Zodra er riolering is hangt deze verplichting af van gemeente tot gemeente.

Septische put plaatsen: de werkwijze

Een septische put plaatsen is uiteraard iets dat u niet zelf kan doen. Ontstoppingsdienst Dhoore is gespecialiseerd in het plaatsen van septische putten. Doe beroep op onze jarenlange ervaring en expertise. Wij gaan meestal als volgt te werk:

 • Eerst graven we in de grond een put uit en leggen we een laag stabilisé op de bodem.
 • Daarna kan de septische put geplaatst worden. We vullen de septische put met water, zodat die door het gewicht kan zakken en stabiliseren.
 • Wanneer de septische put gestabiliseerd is – dit kan enkele uren tot dagen duren -kunnen de leidingen verbonden worden. Het is zeer belangrijk dat dit op een correcte manier gedaan wordt: de gassen die in de septische put ontstaan moeten ergens naartoe kunnen!
 • Ten slotte worden de zijkanten van de septische put aangevuld met stabilisé of mager beton. Bovenaan komt een controledeksel.

Septische put plaatsen prijs

De prijs voor het plaatsen van een septische put is natuurlijk afhankelijk van enkele factoren. Vooral de grootte van de put en bereikbaarheid van de grond waar hij geplaatst moet worden spelen een rol. Ook het materiaal van de septische put zal de prijs beïnvloeden: een betonnen septische put is vaak goedkoper dan een septische put in kunststof. Ten slotte zal ook de complexiteit van de installatie de prijs beïnvloeden. Elke situatie is anders, zo zal het bij een nieuwbouw vaak makkelijker zijn om een septische put te plaatsen.

Laat uw septische put plaatsen aan een scherpe prijs. Krijg uw vrijblijvende offerte op maat via onderstaand formulier!

 • Vriendelijk en professioneel en heeft het probleem zeer goed aangepakt en opgelost. Zeker een aanrader.

  thumb Danny Hoste
  28 mei 2022
 • Vriendelijke man, die doelgericht en met camera het probleem van de woning blootlegt en het probleem verhelpt terwijl hij de nodige uitleg verschaft.

  thumb John Soetaertjo.
  19 oktober 2022
 • Afvoerleiding zat verstopt, op een half uurtje was het probleem verholpen. Leidingen reinigen, muur terug waterdicht maken,... Top service!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  thumb Kevin De Jaegher
  24 juni 2021
 • Heel goede service en topbediening! Zondagmiddag gemaild over een verstopping in de vetvanger, zondagavond antwoord en maandagmiddag ter plaatse. Ontstopping had heel wat aarde in de voeten en er dienden extra grondwerken te gebeuren om put op te zoeken. Feilloos gedaan met het nodige hulpmateriaal (camera, geluidssonde) en probleem opgelost. Wel voorbereid zijn op cashbetaling maar dat namen we er met plezier bij! Een tevreden klant!

  thumb David en Leslie Lammens-Cap
  24 augustus 2021
 • Plaatste bij ons een extra regenwaterput met bijhorende filters etc. Ook aanpassing bestaande regenwaterput met nieuwe filters, vlottende aanzuiging. Werken perfect en vakkundig uitgevoerd, binnen de vooropgestelde termijn.

  thumb Dominique Vangrieken
  27 november 2020
Ontstoppingsdienst Dhoore
staat 7 op 7 voor u paraat


0486 75 54 38info@ontstoppingsdienst-dhoore.be

Krijg een volledige vrijblijvende offerte

Vul onderstaand formulier in. We contacteren u zo spoedig mogelijk.