Septische put plaatsen

Septische put plaatsen? Reken op Dhoore, specialist voor het plaatsen van septische putten en regenwaterputten aan scherpe prijs. De referentie voor Oost- en West-Vlaanderen.

Ontstoppingsdienst Dhoore is als specialist in grondwerken de ideale partner voor het plaatsen van uw septische put. Een septische put verzamelt en zuivert het afvalwater van uw woning. Op sommige plaatsen in België is het hebben van een septische put verplicht. Dit is meestal het geval als er (nog) geen riolering aanwezig is. Zodra er riolering is hangt deze verplichting af van gemeente tot gemeente.

Septische put plaatsen: de werkwijze

Een septische put plaatsen is uiteraard iets dat u niet zelf kan doen. Ontstoppingsdienst Dhoore is gespecialiseerd in het plaatsen van septische putten. Doe beroep op onze jarenlange ervaring en expertise. Wij gaan meestal als volgt te werk:

 • Eerst graven we in de grond een put uit en leggen we een laag stabilisé op de bodem.
 • Daarna kan de septische put geplaatst worden. We vullen de septische put met water, zodat die door het gewicht kan zakken en stabiliseren.
 • Wanneer de septische put gestabiliseerd is – dit kan enkele uren tot dagen duren -kunnen de leidingen verbonden worden. Het is zeer belangrijk dat dit op een correcte manier gedaan wordt: de gassen die in de septische put ontstaan moeten ergens naartoe kunnen!
 • Ten slotte worden de zijkanten van de septische put aangevuld met stabilisé of mager beton. Bovenaan komt een controledeksel.

Septische put plaatsen prijs

De prijs voor het plaatsen van een septische put is natuurlijk afhankelijk van enkele factoren. Vooral de grootte van de put en bereikbaarheid van de grond waar hij geplaatst moet worden spelen een rol.

Laat uw septische put plaatsen aan een scherpe prijs. Krijg uw vrijblijvende offerte op maat via onderstaand formulier!

 • 5 star review  Perfecte en heel vriendelijke service na eerder rampzalige ervaring met andere firma. Ik kan eenieder deze firma aanraden. Snel en opgelost

  thumb Marc De Geest
  14 januari 2022
 • 5 star review  Wij hadden last van verstoppingen en andere problemen als gevolg van verzakkingen in de afvoerleidingen. De enige oplossing was de buizen uitbreken en vervangen. De werken werden uiterst professioneel uitgevoerd. Alle afspraken werden correct nagekomen. Ook al waren de werken ingrijpend, bleef de hinder beperkt doordat gefaseerd en proper gewerkt werd. Een absolute aanrader voor alle problemen met riolering en dergelijke!

  thumb Kris Vynck
  6 januari 2021
 • 5 star review  Snelle service, super vriendelijk

  thumb Jacqueline Van Avermaet
  31 mei 2021
 • 5 star review  Vlotte service met volledig onderzoek en bloot legging van het probleem! Dankzij doorspoelen en camera inspectie. Een aanrader voor opstoppingen op te lossen en oorzaak op te sporen! Bedankt voor de goede interventie!

  thumb Martijn Vandekerkhove
  5 april 2022
 • 5 star review  Plaatste bij ons een extra regenwaterput met bijhorende filters etc. Ook aanpassing bestaande regenwaterput met nieuwe filters, vlottende aanzuiging. Werken perfect en vakkundig uitgevoerd, binnen de vooropgestelde termijn.

  thumb Dominique Vangrieken
  27 november 2020
Ontstoppingsdienst Dhoore
staat 7 op 7 voor u paraat


0486 75 54 38info@ontstoppingsdienst-dhoore.be

Krijg een volledige vrijblijvende offerte

Vul onderstaand formulier in. We contacteren u zo spoedig mogelijk.

  Velden met een * zijn verplicht

  Lees ook even ons privacybeleid.

  Privacy is belangrijk voor ons.

  Je persoonsgegevens worden enkel gebruikt om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

  Persoonsgegevens zullen dan ook nooit doorgegeven worden aan derden.