Septische put plaatsen

Septische put plaatsen? Reken op Dhoore, specialist voor het plaatsen van septische putten en regenwaterputten aan scherpe prijs. De referentie voor Oost- en West-Vlaanderen.

Ontstoppingsdienst Dhoore is als specialist in grondwerken de ideale partner voor het plaatsen van uw septische put. Een septische put verzamelt en zuivert het afvalwater van uw woning. Op sommige plaatsen in België is het hebben van een septische put verplicht. Dit is meestal het geval als er (nog) geen riolering aanwezig is. Zodra er riolering is hangt deze verplichting af van gemeente tot gemeente.

Septische put plaatsen: de werkwijze

Een septische put plaatsen is uiteraard iets dat u niet zelf kan doen. Ontstoppingsdienst Dhoore is gespecialiseerd in het plaatsen van septische putten. Doe beroep op onze jarenlange ervaring en expertise. Wij gaan meestal als volgt te werk:

 • Eerst graven we in de grond een put uit en leggen we een laag stabilisé op de bodem.
 • Daarna kan de septische put geplaatst worden. We vullen de septische put met water, zodat die door het gewicht kan zakken en stabiliseren.
 • Wanneer de septische put gestabiliseerd is – dit kan enkele uren tot dagen duren -kunnen de leidingen verbonden worden. Het is zeer belangrijk dat dit op een correcte manier gedaan wordt: de gassen die in de septische put ontstaan moeten ergens naartoe kunnen!
 • Ten slotte worden de zijkanten van de septische put aangevuld met stabilisé of mager beton. Bovenaan komt een controledeksel.

Septische put plaatsen prijs

De prijs voor het plaatsen van een septische put is natuurlijk afhankelijk van enkele factoren. Vooral de grootte van de put en bereikbaarheid van de grond waar hij geplaatst moet worden spelen een rol. Ook het materiaal van de septische put zal de prijs beïnvloeden: een betonnen septische put is vaak goedkoper dan een septische put in kunststof. Ten slotte zal ook de complexiteit van de installatie de prijs beïnvloeden. Elke situatie is anders, zo zal het bij een nieuwbouw vaak makkelijker zijn om een septische put te plaatsen.

Laat uw septische put plaatsen aan een scherpe prijs. Krijg uw vrijblijvende offerte op maat via onderstaand formulier!

 • De mensen van D'hoore die ons komen helpen zijn gisteren ! Super gedaan volgens mijn vrouwtje ( ik was zelf niet thuis) Waarvoor thx ook nog eens voor de deskundige uitleg 😉

  thumb Chris Van Bogget
  5 januari 2022
 • Perfecte en heel vriendelijke service na eerder rampzalige ervaring met andere firma. Ik kan eenieder deze firma aanraden. Snel en opgelost

  thumb Marc De Geest
  14 januari 2022
 • Vlotte service met volledig onderzoek en bloot legging van het probleem! Dankzij doorspoelen en camera inspectie. Een aanrader voor opstoppingen op te lossen en oorzaak op te sporen! Bedankt voor de goede interventie!

  thumb Martijn Vandekerkhove
  5 april 2022
 • De afvoer van het terras zat verstopt en ik kreeg het zelf niet opgelost na 4 uur zoeken en proberen. Ontstoppingsdienst Dhoore vond het probleem in de keuken na een half uur zoeken loste het snel op. Daarna werd alles gereinigd zodat het terras terug proper was. We zijn zeer tevreden van zijn vlotte service.

  thumb steven flament
  5 april 2021
 • Een septische tank laten steken door deze vakman + binnenriolering laten doen. Op 3 dagen tijd werd alles gedaan zoals gevraagd ook last minute veranderingen werden uitgevoerd zonder morren. Ben er tevreden van en kan hem dan ook aan iedereen aan raden. Bedankt Frederik!.

  thumb Immanuel S7
  24 december 2020
Ontstoppingsdienst Dhoore
staat 7 op 7 voor u paraat


0486 75 54 38info@ontstoppingsdienst-dhoore.be

Krijg een volledige vrijblijvende offerte

Vul onderstaand formulier in. We contacteren u zo spoedig mogelijk.