Septische put plaatsen

Septische put plaatsen? Reken op Dhoore, specialist voor het plaatsen van septische putten en regenwaterputten aan scherpe prijs. De referentie voor Oost- en West-Vlaanderen.

Ontstoppingsdienst Dhoore is als specialist in grondwerken de ideale partner voor het plaatsen van uw septische put. Een septische put verzamelt en zuivert het afvalwater van uw woning. Op sommige plaatsen in België is het hebben van een septische put verplicht. Dit is meestal het geval als er (nog) geen riolering aanwezig is. Zodra er riolering is hangt deze verplichting af van gemeente tot gemeente.

Septische put plaatsen: de werkwijze

Een septische put plaatsen is uiteraard iets dat u niet zelf kan doen. Ontstoppingsdienst Dhoore is gespecialiseerd in het plaatsen van septische putten. Doe beroep op onze jarenlange ervaring en expertise. Wij gaan meestal als volgt te werk:

 • Eerst graven we in de grond een put uit en leggen we een laag stabilisé op de bodem.
 • Daarna kan de septische put geplaatst worden. We vullen de septische put met water, zodat die door het gewicht kan zakken en stabiliseren.
 • Wanneer de septische put gestabiliseerd is – dit kan enkele uren tot dagen duren -kunnen de leidingen verbonden worden. Het is zeer belangrijk dat dit op een correcte manier gedaan wordt: de gassen die in de septische put ontstaan moeten ergens naartoe kunnen!
 • Ten slotte worden de zijkanten van de septische put aangevuld met stabilisé of mager beton. Bovenaan komt een controledeksel.

Septische put plaatsen prijs

De prijs voor het plaatsen van een septische put is natuurlijk afhankelijk van enkele factoren. Vooral de grootte van de put en bereikbaarheid van de grond waar hij geplaatst moet worden spelen een rol.

Laat uw septische put plaatsen aan een scherpe prijs. Krijg uw vrijblijvende offerte op maat via onderstaand formulier!

 • 5 star review  Deskundige manier van doen. Op tijd op de afspraak.

  thumb Jeroen Vullers
  20 april 2021
 • 5 star review  De afvoer van het terras zat verstopt en ik kreeg het zelf niet opgelost na 4 uur zoeken en proberen. Ontstoppingsdienst Dhoore vond het probleem in de keuken na een half uur zoeken loste het snel op. Daarna werd alles gereinigd zodat het terras terug proper was. We zijn zeer tevreden van zijn vlotte service.

  thumb steven flament
  5 april 2021
 • 5 star review  Plaatste bij ons een extra regenwaterput met bijhorende filters etc. Ook aanpassing bestaande regenwaterput met nieuwe filters, vlottende aanzuiging. Werken perfect en vakkundig uitgevoerd, binnen de vooropgestelde termijn.

  thumb Dominique Vangrieken
  27 november 2020
 • 5 star review  Je moet soms wat geduld hebben maar niks als lof over deze man. Echte vakman met kennis van zaken, correct, eerlijk en communiceert open, en duidelijk voor, tijdens en na de werkzaamheden. Een echte aanrader !

  thumb Robin Sandra
  17 december 2020
 • 5 star review  Afvoerleiding zat verstopt, op een half uurtje was het probleem verholpen. Leidingen reinigen, muur terug waterdicht maken,... Top service!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  thumb Kevin De Jaegher
  24 juni 2021
Ontstoppingsdienst Dhoore
staat 7 op 7 voor u paraat


0486 75 54 38info@ontstoppingsdienst-dhoore.be

Krijg een volledige vrijblijvende offerte

Vul onderstaand formulier in. We contacteren u zo spoedig mogelijk.

  Velden met een * zijn verplicht

  Lees ook even ons privacybeleid.

  Privacy is belangrijk voor ons.

  Je persoonsgegevens worden enkel gebruikt om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

  Persoonsgegevens zullen dan ook nooit doorgegeven worden aan derden.