Rioleringswerken

Voor rioleringswerken in Oost- en West-Vlaanderen moet u bij Dhoore zijn. Wij zijn gespecialiseerd in de herstelling, reiniging en renovatie van riolen. Met onze 15 jaar ervaring zorgen wij altijd voor een snelle oplossing aan een scherpe prijs!

Ontstoppingsdienst Dhoore biedt een stevige dosis ervaring en expertise in rioleringswerken voor alle nieuwbouwprojecten of bestaande woningen. Zowel voor een nieuwe aansluiting van uw riolering als het ontstoppen, reinigen, herstellen en renoveren van uw bestaande riolering kan u bij ons terecht.

Verstopt riool ontstoppen

Er zijn verschillende oorzaken van een verstopte riolering. Als u te veel vochtige doekjes of frituurvet doorspoelt, bijvoorbeeld. Maar soms ligt het aan de riolering zelf. Ook kan een riool verstopt raken door grondverzakkingen, verkalking of wortelgroei in de buizen.

Een verstopte riool laat u best ontstoppen door een vakman. Op die manier weet u dat het vakkundig gebeurt, zonder beschadiging van uw riool en leidingen.

Riool herstellen zonder breken

Is uw riolering beschadigd of is ze toe aan een renovatie? Wij zorgen voor een snelle oplossing. Dankzij een rioolinspectie met camera brengen we uw rioleringsplan in beeld en vinden we waar het probleem zit. Met onze jarenlange ervaring is het herstellen of renoveren van uw riolering voor ons een koud kustje. Met onze jarenlange ervaring zijn wij gespecialiseerd in het herstellen van een riool zonder breken.

Nieuwe aansluiting riolering

Ook voor een nieuwe aansluiting op de riolering in uw straat kan u bij ons terecht. Onze vakmensen zorgen ervoor dat uw afvoerleidingen correct op de openbare riolering worden aangesloten.

Rioolproblemen? Contacteer Dhoore voor een snelle oplossing aan scherpe prijs!

 • 5 star review  De mensen van D'hoore die ons komen helpen zijn gisteren ! Super gedaan volgens mijn vrouwtje ( ik was zelf niet thuis) Waarvoor thx ook nog eens voor de deskundige uitleg 😉

  thumb Chris Van Bogget
  5 januari 2022
 • 5 star review  Zeer goede en snelle service, stipt en vriendelijk en schappelijke prijs. Dikke aanrader! Jan

  thumb janabba007
  17 juni 2021
 • 5 star review  hadden een verstopping die al jaren aansleepte, van alles geprobeerd maar plots helemaal toe zat. kregen super snel antwoord, ondanks weekend en konden 2 dagen later al geholpen worden. nam tijd om situatie te onderzoeken met camera. vond het probleem en loste het ten gronde op, met meerdere testen en her-checken, niet zomaar snel er zich vanaf maken. Heel tevreden!

  thumb Toon Coppejans
  7 februari 2021
 • 5 star review  Je moet soms wat geduld hebben maar niks als lof over deze man. Echte vakman met kennis van zaken, correct, eerlijk en communiceert open, en duidelijk voor, tijdens en na de werkzaamheden. Een echte aanrader !

  thumb Robin Sandra
  17 december 2020
 • 5 star review  Heel goede service en topbediening! Zondagmiddag gemaild over een verstopping in de vetvanger, zondagavond antwoord en maandagmiddag ter plaatse. Ontstopping had heel wat aarde in de voeten en er dienden extra grondwerken te gebeuren om put op te zoeken. Feilloos gedaan met het nodige hulpmateriaal (camera, geluidssonde) en probleem opgelost. Wel voorbereid zijn op cashbetaling maar dat namen we er met plezier bij! Een tevreden klant!

  thumb David en Leslie Lammens-Cap
  24 augustus 2021
Ontstoppingsdienst Dhoore
staat 7 op 7 voor u paraat


0486 75 54 38info@ontstoppingsdienst-dhoore.be

Krijg een volledige vrijblijvende offerte

Vul onderstaand formulier in. We contacteren u zo spoedig mogelijk.