Rioleringswerken

Voor rioleringswerken in Oost- en West-Vlaanderen moet u bij Dhoore zijn. Wij zijn gespecialiseerd in de herstelling, reiniging en renovatie van riolen. Met onze 15 jaar ervaring zorgen wij altijd voor een snelle oplossing aan een scherpe prijs!

Rioleringswerken is een van de expertises van ontstoppingsdienst Dhoore. In nieuwbouwprojecten of in bestaande woningen, het kan allebei. Een nieuwe aansluiting van uw riolering of het ontstoppen, reinigen, herstellen en renoveren van uw bestaande riolering, wij doen het voor u.

Verstopt riool ontstoppen

Er zijn verschillende oorzaken van een verstopte riolering. Als u te veel vochtige doekjes of frituurvet doorspoelt, bijvoorbeeld. Maar soms ligt het aan de riolering zelf. Ook kan een riool verstopt raken door grondverzakkingen, verkalking of wortelgroei in de buizen.

Een verstopte riool laat u best ontstoppen door een vakman. Op die manier weet u dat het vakkundig gebeurt, zonder beschadiging van uw riool en leidingen.

Riool herstellen zonder breken

Is uw riolering beschadigd of is ze toe aan een renovatie? Wij zorgen voor een snelle oplossing. Dankzij een rioolinspectie met camera brengen we uw rioleringsplan in beeld en vinden we waar het probleem zit. Met onze jarenlange ervaring is het herstellen of renoveren van uw riolering voor ons een koud kustje. Met onze jarenlange ervaring zijn wij gespecialiseerd in het herstellen van een riool zonder breken.

Nieuwe aansluiting riolering

Ook voor een nieuwe aansluiting op de riolering in uw straat kan u bij ons terecht. Onze vakmensen zorgen ervoor dat uw afvoerleidingen correct op de openbare riolering worden aangesloten.

Rioolproblemen? Contacteer Dhoore voor een snelle oplossing aan scherpe prijs!

Ontstoppingsdienst Dhoore
staat 7 op 7 voor u paraat


0486 75 54 38info@ontstoppingsdienst-dhoore.be

Krijg een volledige vrijblijvende offerte

Vul onderstaand formulier in. We contacteren u zo spoedig mogelijk.