Rioleringswerken

Voor rioleringswerken in Oost- en West-Vlaanderen moet u bij Dhoore zijn. Wij zijn gespecialiseerd in de herstelling, reiniging en renovatie van riolen. Met onze 15 jaar ervaring zorgen wij altijd voor een snelle oplossing aan een scherpe prijs!

Rioleringswerken is een van de expertises van ontstoppingsdienst Dhoore. In nieuwbouwprojecten of in bestaande woningen, het kan allebei. Een nieuwe aansluiting van uw riolering of het ontstoppen, reinigen, herstellen en renoveren van uw bestaande riolering, wij doen het voor u.

Verstopt riool ontstoppen

Er zijn verschillende oorzaken van een verstopte riolering. Als u te veel vochtige doekjes of frituurvet doorspoelt, bijvoorbeeld. Maar soms ligt het aan de riolering zelf. Ook kan een riool verstopt raken door grondverzakkingen, verkalking of wortelgroei in de buizen.

Een verstopte riool laat u best ontstoppen door een vakman. Op die manier weet u dat het vakkundig gebeurt, zonder beschadiging van uw riool en leidingen.

Riool herstellen zonder breken

Is uw riolering beschadigd of is ze toe aan een renovatie? Wij zorgen voor een snelle oplossing. Dankzij een rioolinspectie met camera brengen we uw rioleringsplan in beeld en vinden we waar het probleem zit. Met onze jarenlange ervaring is het herstellen of renoveren van uw riolering voor ons een koud kustje. Met onze jarenlange ervaring zijn wij gespecialiseerd in het herstellen van een riool zonder breken.

Nieuwe aansluiting riolering

Ook voor een nieuwe aansluiting op de riolering in uw straat kan u bij ons terecht. Onze vakmensen zorgen ervoor dat uw afvoerleidingen correct op de openbare riolering worden aangesloten.

Rioolproblemen? Contacteer Dhoore voor een snelle oplossing aan scherpe prijs!

 • Heel aangenaam. Dedankt

  thumb Nathalie Declercq
  14 juli 2022
 • Heel goede service en topbediening! Zondagmiddag gemaild over een verstopping in de vetvanger, zondagavond antwoord en maandagmiddag ter plaatse. Ontstopping had heel wat aarde in de voeten en er dienden extra grondwerken te gebeuren om put op te zoeken. Feilloos gedaan met het nodige hulpmateriaal (camera, geluidssonde) en probleem opgelost. Wel voorbereid zijn op cashbetaling maar dat namen we er met plezier bij! Een tevreden klant!

  thumb David en Leslie Lammens-Cap
  24 augustus 2021
 • Deskundige manier van doen. Op tijd op de afspraak.

  thumb Jeroen Vullers
  20 april 2021
 • Super vriendelijke en snelle service. Onze problemen waren dan uiteindelijk geen verstopping maar hij heeft wel verder gekeken zodat we het probleem konden oplossen. Zeer tevreden klant

  thumb wannes vanspranghe
  6 december 2022
 • Afvoerleiding zat verstopt, op een half uurtje was het probleem verholpen. Leidingen reinigen, muur terug waterdicht maken,... Top service!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  thumb Kevin De Jaegher
  24 juni 2021
Ontstoppingsdienst Dhoore
staat 7 op 7 voor u paraat


0486 75 54 38info@ontstoppingsdienst-dhoore.be

Krijg een volledige vrijblijvende offerte

Vul onderstaand formulier in. We contacteren u zo spoedig mogelijk.