Rioleringswerken

Voor rioleringswerken in Oost- en West-Vlaanderen moet u bij Dhoore zijn. Wij zijn gespecialiseerd in de herstelling, reiniging en renovatie van riolen. Met onze 15 jaar ervaring zorgen wij altijd voor een snelle oplossing aan een scherpe prijs!

Ontstoppingsdienst Dhoore biedt een stevige dosis ervaring en expertise in rioleringswerken voor alle nieuwbouwprojecten of bestaande woningen. Zowel voor een nieuwe aansluiting van uw riolering als het ontstoppen, reinigen, herstellen en renoveren van uw bestaande riolering kan u bij ons terecht.

Verstopt riool ontstoppen

Er zijn verschillende oorzaken van een verstopte riolering. Als u te veel vochtige doekjes of frituurvet doorspoelt, bijvoorbeeld. Maar soms ligt het aan de riolering zelf. Ook kan een riool verstopt raken door grondverzakkingen, verkalking of wortelgroei in de buizen.

Een verstopte riool laat u best ontstoppen door een vakman. Op die manier weet u dat het vakkundig gebeurt, zonder beschadiging van uw riool en leidingen.

Riool herstellen zonder breken

Is uw riolering beschadigd of is ze toe aan een renovatie? Wij zorgen voor een snelle oplossing. Dankzij een rioolinspectie met camera brengen we uw rioleringsplan in beeld en vinden we waar het probleem zit. Met onze jarenlange ervaring is het herstellen of renoveren van uw riolering voor ons een koud kustje. Met onze jarenlange ervaring zijn wij gespecialiseerd in het herstellen van een riool zonder breken.

Nieuwe aansluiting riolering

Ook voor een nieuwe aansluiting op de riolering in uw straat kan u bij ons terecht. Onze vakmensen zorgen ervoor dat uw afvoerleidingen correct op de openbare riolering worden aangesloten.

Rioolproblemen? Contacteer Dhoore voor een snelle oplossing aan scherpe prijs!

 • Je moet soms wat geduld hebben maar niks als lof over deze man. Echte vakman met kennis van zaken, correct, eerlijk en communiceert open, en duidelijk voor, tijdens en na de werkzaamheden. Een echte aanrader !

  thumb Robin Sandra
  17 december 2020
 • Perfecte en heel vriendelijke service na eerder rampzalige ervaring met andere firma. Ik kan eenieder deze firma aanraden. Snel en opgelost

  thumb Marc De Geest
  14 januari 2022
 • De mensen van D'hoore die ons komen helpen zijn gisteren ! Super gedaan volgens mijn vrouwtje ( ik was zelf niet thuis) Waarvoor thx ook nog eens voor de deskundige uitleg 😉

  thumb Chris Van Bogget
  5 januari 2022
 • De afvoer van het terras zat verstopt en ik kreeg het zelf niet opgelost na 4 uur zoeken en proberen. Ontstoppingsdienst Dhoore vond het probleem in de keuken na een half uur zoeken loste het snel op. Daarna werd alles gereinigd zodat het terras terug proper was. We zijn zeer tevreden van zijn vlotte service.

  thumb steven flament
  5 april 2021
 • Heel aangenaam. Dedankt

  thumb Nathalie Declercq
  14 juli 2022
Ontstoppingsdienst Dhoore
staat 7 op 7 voor u paraat


0486 75 54 38info@ontstoppingsdienst-dhoore.be

Krijg een volledige vrijblijvende offerte

Vul onderstaand formulier in. We contacteren u zo spoedig mogelijk.