Rioleringswerken

Voor rioleringswerken in Oost- en West-Vlaanderen moet u bij Dhoore zijn. Wij zijn gespecialiseerd in de herstelling, reiniging en renovatie van riolen. Met onze 15 jaar ervaring zorgen wij altijd voor een snelle oplossing aan een scherpe prijs!

Ontstoppingsdienst Dhoore biedt een stevige dosis ervaring en expertise in rioleringswerken voor alle nieuwbouwprojecten of bestaande woningen. Zowel voor een nieuwe aansluiting van uw riolering als het ontstoppen, reinigen, herstellen en renoveren van uw bestaande riolering kan u bij ons terecht.

Verstopt riool ontstoppen

Er zijn verschillende oorzaken van een verstopte riolering. Als u te veel vochtige doekjes of frituurvet doorspoelt, bijvoorbeeld. Maar soms ligt het aan de riolering zelf. Ook kan een riool verstopt raken door grondverzakkingen, verkalking of wortelgroei in de buizen.

Een verstopte riool laat u best ontstoppen door een vakman. Op die manier weet u dat het vakkundig gebeurt, zonder beschadiging van uw riool en leidingen.

Herstelling en renovatie riolering

Is uw riolering beschadigd of is ze toe aan een renovatie? Wij zorgen voor een snelle oplossing. Dankzij een rioolinspectie met camera brengen we uw rioleringsplan in beeld en vinden we waar het probleem zit. Met onze jarenlange ervaring is het herstellen of renoveren van uw riolering voor ons een koud kustje.

Nieuwe aansluiting riolering

Ook voor een nieuwe aansluiting op de riolering in uw straat kan u bij ons terecht. Onze vakmensen zorgen ervoor dat uw afvoerleidingen correct op de openbare riolering worden aangesloten.

Rioolproblemen? Contacteer Dhoore voor een snelle oplossing aan scherpe prijs!

 • 5 star review  Perfecte en heel vriendelijke service na eerder rampzalige ervaring met andere firma. Ik kan eenieder deze firma aanraden. Snel en opgelost

  thumb Marc De Geest
  14 januari 2022
 • 5 star review  Wij hadden last van verstoppingen en andere problemen als gevolg van verzakkingen in de afvoerleidingen. De enige oplossing was de buizen uitbreken en vervangen. De werken werden uiterst professioneel uitgevoerd. Alle afspraken werden correct nagekomen. Ook al waren de werken ingrijpend, bleef de hinder beperkt doordat gefaseerd en proper gewerkt werd. Een absolute aanrader voor alle problemen met riolering en dergelijke!

  thumb Kris Vynck
  6 januari 2021
 • 5 star review  De afvoer van het terras zat verstopt en ik kreeg het zelf niet opgelost na 4 uur zoeken en proberen. Ontstoppingsdienst Dhoore vond het probleem in de keuken na een half uur zoeken loste het snel op. Daarna werd alles gereinigd zodat het terras terug proper was. We zijn zeer tevreden van zijn vlotte service.

  thumb steven flament
  5 april 2021
 • 5 star review  Afvoerleiding zat verstopt, op een half uurtje was het probleem verholpen. Leidingen reinigen, muur terug waterdicht maken,... Top service!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  thumb Kevin De Jaegher
  24 juni 2021
 • 5 star review  Plaatste bij ons een extra regenwaterput met bijhorende filters etc. Ook aanpassing bestaande regenwaterput met nieuwe filters, vlottende aanzuiging. Werken perfect en vakkundig uitgevoerd, binnen de vooropgestelde termijn.

  thumb Dominique Vangrieken
  27 november 2020
Ontstoppingsdienst Dhoore
staat 7 op 7 voor u paraat


0486 75 54 38info@ontstoppingsdienst-dhoore.be

Krijg een volledige vrijblijvende offerte

Vul onderstaand formulier in. We contacteren u zo spoedig mogelijk.

  Velden met een * zijn verplicht

  Lees ook even ons privacybeleid.

  Privacy is belangrijk voor ons.

  Je persoonsgegevens worden enkel gebruikt om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

  Persoonsgegevens zullen dan ook nooit doorgegeven worden aan derden.