Inspectie van uw leidingen en afloop

Rookdetectie

rookdetectie 1

Rookdetectie is een snelle en onschadelijke manier om de oorzaak van

Met camera inspectie sporen we snel lekkages, breuken of verstoppingen in uw leidingen of afvoerbuizen op. Onze inspectiecamera is bevestigd op een dunne en flexibele slang die zelfs de kleinste leidingen bereikt. We duwen de camera voorzichtig uw leiding of afloop in zonder daarbij schade aan te richten. Bovendien brengen we met camera inspectie de staat van uw leidingen en afvoerbuizen nauwkeurig in kaart. Zo weet u meteen of er nog ergens problemen zijn.

Sonar

Een sonar is een apparaat dat ultrasone geluidsgolven in uw leidingen stuurt. De geluidsgolven kaatsen tegen de wand van de buizen en worden daarna weer opgevangen door het toestel. De teruggekaatste geluidsgolven geven heel gedetailleerde informatie over de staat van uw leidingen en afvoerbuizen. Zo ontdekken we zelfs de kleinste scheurtjes of zwakke plekken.

Snelle en efficiënte ontstopping

Spiraalmachine

Een spiraalmachine, ofwel ontstoppingsveer, is een flexibele metalen kabel waarop verschillende koppen bevestigd worden. Afhankelijk van het probleem wordt gekozen voor een kop met snijbladen, haken of een boorkop. De spiraalmachine wordt door uw leiding gevoerd om de verstopping te doorboren en het vuil te verwijderen.

Hogedruk waterstraalreiniger

Een hogedruk waterstraalreiniger bestaat uit een pomp en een smalle slang waarop een spuitkop of frees bevestigd wordt. De pomp genereert een krachtige waterstraal die, in combinatie met de juiste kop, de verstopping binnen de kortste keren afbreekt.

Frezen

Er bestaan verschillende soorten frezen voor specifieke problemen. Ontstoppingsdienst Dhoore heeft steeds de juiste freeskop om uw leidingen en afvoer snel efficiënt te ontstoppen.

  • Kettingfrezen: verwijderen wortels en hardnekkige verstoppingen
  • wortelfrezen: snijden snel door wortels in uw leidingen.
  • Spuitkopfrezen: worden op de waterstraalreiniger gemonteerd.
  • Slijpfrezen: slijpen door zelfs de moeilijkste verstoppingen. Ze worden ingezet wanneer gewone freeskoppen niet voldoende zijn.

Uw leidingen of afloop laten ontstoppen? Reken op Ontstoppingsdienst Dhoore voor een snelle en efficiënte ontstopping aan een scherpe prijs.

Ontstoppingsdienst Dhoore
staat 7 op 7 voor u paraat


0486 75 54 38info@ontstoppingsdienst-dhoore.be

Krijg een volledig vrijblijvende offerte

Vul onderstaand formulier in. We contacteren u zo spoedig mogelijk.