Rookdetectie

Rioollucht in huis? Met het blote oog is de oorzaak zo goed als onmogelijk te vinden. Met rookdetectie kunnen we de bron van geurhinder echter snel opsporen.

Wat is rookdetectie?

Rookdetectie is een snelle en onschadelijke manier om de oorzaak van geurhinder in uw huis op te sporen. Wanneer uw leidingen en afvoerbuizen niet helemaal luchtdicht zijn, ontsnappen er vieze geurtjes. Deze zorgen dan voor rioollucht in uw badkamer, toilet of andere delen van uw huis. Met rookdetectie sporen we snel de bron van de stank op. Met een rookgenerator blazen we een dikke, onschadelijke rook in uw leidingen of afvoer. Deze rook ontsnapt langs dezelfde weg als de vieze luchtjes. Zelfs de kleinste scheurtjes of barsten worden meteen zichtbaar. Zo spoort Ontstoppingsdienst Dhoore snel de oorzaak van geurhinder in uw huis op.

rookdetectie 1
rookdetectie 2

Wanneer is rookdetectie nuttig?

Als u geurhinder ondervindt in uw huis wordt rookdetectie gebruikt om snel de oorzaak op te sporen. Omdat de rook zelfs langs de kleinste scheurtjes ontsnapt, gebruiken we rookdetectie ook om de staat van uw leidingen en afvoerbuizen te controleren.

Waar kan rookdetectie gebruiken worden?

Rookdetectie kan in elke woning en elk type leidingen gebruikt worden. De dikke rook spoort scheuren en barsten in uw leidingen en afvoer op zonder breken. U hoeft zich ook geen zorgen te maken om de rook die ontsnapt. We gebruiken steeds milieuvriendelijke, onschadelijke rook die geen impact heeft op de omgeving.

Rookdetectie door een professional

Laat rookdetectie altijd uitvoeren door een ervaren vakman. Zo krijgt u steeds het beste resultaat. Geurhinder in huis opsporen? Reken op Ontstoppingsdienst Dhoore voor een snelle en efficiënte oplossing.

Oorzaken van geurhinder in huis

Geurhinder in huis zijn kan verschillende oorzaken hebben:

  • Verstopping in afvoerbuizen of leidingen
  • Lekkages of breuken in de afvoerbuizen of leidingen
  • De septische put die overloopt
  • Een regenwaterput met vervuild water
  • Een slechte inrichting van de afvoer

Geurhinder in huis? Laat het opsporen over aan een vakman, contacteer Dhoore voor een snelle oplossing aan scherpe prijs!

Ontstoppingsdienst Dhoore
staat 7 op 7 voor u paraat


0486 75 54 38info@ontstoppingsdienst-dhoore.be

Krijg een volledige vrijblijvende offerte

Vul onderstaand formulier in. We contacteren u zo spoedig mogelijk.