Geurhinder opsporen

Geurhinder in huis opsporen? Reken op Ontstoppingsdienst Dhoore, ook gespecialiseerd in het opsporen van geurhinder van uw afvoer, badkamer, toilet of septische put. Met onze 15 jaar ervaring bieden wij altijd een snelle oplossing aan een scherpe prijs.

Geurhinder in huis is natuurlijk erg vervelend. Het probleem is dat de stank niet continu waarneembaar is, maar soms weer wel en dan weer niet. Meestal is het ook niet eenvoudig om de exacte locatie en oorzaak van de geurhinder op te sporen, want die kan uit de afvoer in de badkamer of toilet komen. Of zelfs uit de septische put.

Reken daarom op een vakman om de geurhinder of stank in uw huis op te sporen. Door middel van speciaal gereedschap en specifieke technieken sporen wij de oorzaak van de geurhinder op en zorgen we voor een snelle, gepaste oplossing.

rookdetectie 1
rookdetectie 2

Rookdetectie

Vies geurtje in huis? Met rookdetectie kunnen we de oorzaak van geurhinder opsporen. Door onschadelijke rook door de buizen te blazen zal een scheur, barst, lek of slechte afdichting meteen zichtbaar worden. Op die manier vinden we meteen de oorzaak van het probleem en kunnen we snel voor een oplossing zorgen.

Oorzaken van geurhinder in huis

Geurhinder in huis zijn kan verschillende oorzaken hebben:

 • Verstopping in afvoerbuizen of leidingen
 • Lekkages of breuken in de afvoerbuizen of leidingen
 • De septische put die overloopt
 • Een regenwaterput met vervuild water

Geurhinder in huis? Aarzel niet, contacteer Dhoore voor een snelle oplossing aan scherpe prijs!

 • 5 star review  Heel goede service en topbediening! Zondagmiddag gemaild over een verstopping in de vetvanger, zondagavond antwoord en maandagmiddag ter plaatse. Ontstopping had heel wat aarde in de voeten en er dienden extra grondwerken te gebeuren om put op te zoeken. Feilloos gedaan met het nodige hulpmateriaal (camera, geluidssonde) en probleem opgelost. Wel voorbereid zijn op cashbetaling maar dat namen we er met plezier bij! Een tevreden klant!

  thumb David en Leslie Lammens-Cap
  24 augustus 2021
 • 5 star review  Wij hadden last van verstoppingen en andere problemen als gevolg van verzakkingen in de afvoerleidingen. De enige oplossing was de buizen uitbreken en vervangen. De werken werden uiterst professioneel uitgevoerd. Alle afspraken werden correct nagekomen. Ook al waren de werken ingrijpend, bleef de hinder beperkt doordat gefaseerd en proper gewerkt werd. Een absolute aanrader voor alle problemen met riolering en dergelijke!

  thumb Kris Vynck
  6 januari 2021
 • 5 star review  De mensen van D'hoore die ons komen helpen zijn gisteren ! Super gedaan volgens mijn vrouwtje ( ik was zelf niet thuis) Waarvoor thx ook nog eens voor de deskundige uitleg 😉

  thumb Chris Van Bogget
  5 januari 2022
 • 5 star review  De afvoer van het terras zat verstopt en ik kreeg het zelf niet opgelost na 4 uur zoeken en proberen. Ontstoppingsdienst Dhoore vond het probleem in de keuken na een half uur zoeken loste het snel op. Daarna werd alles gereinigd zodat het terras terug proper was. We zijn zeer tevreden van zijn vlotte service.

  thumb steven flament
  5 april 2021
 • 5 star review  Afvoerleiding zat verstopt, op een half uurtje was het probleem verholpen. Leidingen reinigen, muur terug waterdicht maken,... Top service!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  thumb Kevin De Jaegher
  24 juni 2021
Ontstoppingsdienst Dhoore
staat 7 op 7 voor u paraat


0486 75 54 38info@ontstoppingsdienst-dhoore.be

Krijg een volledige vrijblijvende offerte

Vul onderstaand formulier in. We contacteren u zo spoedig mogelijk.

  Velden met een * zijn verplicht

  Lees ook even ons privacybeleid.

  Privacy is belangrijk voor ons.

  Je persoonsgegevens worden enkel gebruikt om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

  Persoonsgegevens zullen dan ook nooit doorgegeven worden aan derden.