Geurhinder opsporen

Geurhinder in huis opsporen? Reken op Ontstoppingsdienst Dhoore, ook gespecialiseerd in het opsporen van geurhinder van uw afvoer, badkamer, toilet of septische put. Met onze 25 jaar ervaring bieden wij altijd een snelle oplossing aan een scherpe prijs.

Geurhinder in huis is natuurlijk erg vervelend. Het probleem is dat de stank niet continu waarneembaar is, maar soms weer wel en dan weer niet. Meestal is het ook niet eenvoudig om de exacte locatie en oorzaak van de geurhinder op te sporen, want die kan uit de afvoer in de badkamer of toilet komen. Of zelfs uit de septische put.

Reken daarom op een vakman om de geurhinder of stank in uw huis op te sporen. Door middel van speciaal gereedschap en specifieke technieken sporen wij de oorzaak van de geurhinder op en zorgen we voor een snelle, gepaste oplossing.

rookdetectie 1
rookdetectie 2

Geurhinder opsporen met rookdetectie

Vies geurtje in huis? Met het blote oog is de oorzaak zo goed als onmogelijk te vinden. Met rookdetectie kunnen we de oorzaak van geurhinder echter snel opsporen. Door onschadelijke rook door de buizen te blazen zal een scheur, barst, lek of slechte afdichting meteen zichtbaar worden. De rook van de rookgenerator volgt dezelfde weg als de vieze geurtjes. Op die manier vinden we meteen de oorzaak van het probleem en kunnen we snel voor een oplossing zorgen.

Oorzaken van geurhinder in huis

Geurhinder in huis zijn kan verschillende oorzaken hebben:

  • Verstopping in afvoerbuizen of leidingen
  • Lekkages of breuken in de afvoerbuizen of leidingen
  • De septische put die overloopt
  • Een regenwaterput met vervuild water
  • Een slechte inrichting van de afvoer

Geurhinder in huis? Laat de oorzaak opsporen door een vakman, reken op Ontstoppingsdienst Dhoore voor een snelle oplossing aan een scherpe prijs!

Ontstoppingsdienst Dhoore
staat 7 op 7 voor u paraat


0486 75 54 38info@ontstoppingsdienst-dhoore.be

Krijg een volledige vrijblijvende offerte

Vul onderstaand formulier in. We contacteren u zo spoedig mogelijk.