Geurhinder opsporen

Geurhinder in huis opsporen? Reken op Ontstoppingsdienst Dhoore, ook gespecialiseerd in het opsporen van geurhinder van uw afvoer, badkamer, toilet of septische put. Met onze 15 jaar ervaring bieden wij altijd een snelle oplossing aan een scherpe prijs.

Geurhinder in huis is natuurlijk erg vervelend. Het probleem is dat de stank niet continu waarneembaar is, maar soms weer wel en dan weer niet. Meestal is het ook niet eenvoudig om de exacte locatie en oorzaak van de geurhinder op te sporen, want die kan uit de afvoer in de badkamer of toilet komen. Of zelfs uit de septische put.

Reken daarom op een vakman om de geurhinder of stank in uw huis op te sporen. Door middel van speciaal gereedschap en specifieke technieken sporen wij de oorzaak van de geurhinder op en zorgen we voor een snelle, gepaste oplossing.

rookdetectie 1
rookdetectie 2

Geurhinder opsporen met rookdetectie

Vies geurtje in huis? Met het blote oog is de oorzaak zo goed als onmogelijk te vinden. Met rookdetectie kunnen we de oorzaak van geurhinder echter snel opsporen. Door onschadelijke rook door de buizen te blazen zal een scheur, barst, lek of slechte afdichting meteen zichtbaar worden. De rook van de rookgenerator volgt dezelfde weg als de vieze geurtjes. Op die manier vinden we meteen de oorzaak van het probleem en kunnen we snel voor een oplossing zorgen.

Oorzaken van geurhinder in huis

Geurhinder in huis zijn kan verschillende oorzaken hebben:

 • Verstopping in afvoerbuizen of leidingen
 • Lekkages of breuken in de afvoerbuizen of leidingen
 • De septische put die overloopt
 • Een regenwaterput met vervuild water
 • Een slechte inrichting van de afvoer

Geurhinder in huis? Laat het opsporen over aan een vakman, contacteer Dhoore voor een snelle oplossing aan scherpe prijs!

 • Vriendelijk en professioneel en heeft het probleem zeer goed aangepakt en opgelost. Zeker een aanrader.

  thumb Danny Hoste
  28 mei 2022
 • hadden een verstopping die al jaren aansleepte, van alles geprobeerd maar plots helemaal toe zat. kregen super snel antwoord, ondanks weekend en konden 2 dagen later al geholpen worden. nam tijd om situatie te onderzoeken met camera. vond het probleem en loste het ten gronde op, met meerdere testen en her-checken, niet zomaar snel er zich vanaf maken. Heel tevreden!

  thumb Toon Coppejans
  7 februari 2021
 • Deskundige manier van doen. Op tijd op de afspraak.

  thumb Jeroen Vullers
  20 april 2021
 • De afvoer van het terras zat verstopt en ik kreeg het zelf niet opgelost na 4 uur zoeken en proberen. Ontstoppingsdienst Dhoore vond het probleem in de keuken na een half uur zoeken loste het snel op. Daarna werd alles gereinigd zodat het terras terug proper was. We zijn zeer tevreden van zijn vlotte service.

  thumb steven flament
  5 april 2021
 • Perfecte en heel vriendelijke service na eerder rampzalige ervaring met andere firma. Ik kan eenieder deze firma aanraden. Snel en opgelost

  thumb Marc De Geest
  14 januari 2022
Ontstoppingsdienst Dhoore
staat 7 op 7 voor u paraat


0486 75 54 38info@ontstoppingsdienst-dhoore.be

Krijg een volledige vrijblijvende offerte

Vul onderstaand formulier in. We contacteren u zo spoedig mogelijk.