SNEL GEBELD IS SNEL HERSTELD
Ontstoppingsdienst Dhoore
4.2 Gebaseerd op 44 Reviews

Laat uw gegevens achter.
We contacteren u zo snel mogelijk!

Ontstoppingswerken

Voor allerhande ontstoppingswerken kan u rekenen op de expertise van Ontstoppingsdienst Dhoore. We ontstoppen uw afvoer, gootsteen, riolering, leidingen of toilet met de grootste deskundigheid.

Ontstoppingsdienst Dhoore is uw partner voor alle ontstoppingswerken. U vindt onze ervaren vakmensen dagelijks in de provincies Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen en Vlaams-Brabant. De afgelopen 25 jaar hebben we de nodige expertise opgebouwd om eender welke ontstopping te verhelpen. Zitten uw leidingen of toilet verstopt? Moet uw afvoer, gootsteen of riolering ontstopt worden? Onze ervaren vakmensen snellen te hulp om uw probleem te verhelpen. Voor ontstoppingswerken in Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen en Vlaams-Brabant kan u rekenen op het vakmanschap van Ontstoppingsdienst Dhoore.

  • Snelle interventie
  • Efficiënte oplossingen
  • Betaalbaar

Last van hardnekkige verstoppingen?
Reken op Ontstoppingsdienst Dhoore!

Ontstoppingswerken aan een eerlijke prijs

Ontstoppingsdienst Dhoore werkt aan eerlijke, transparante prijzen voor ontstoppingswerken. De zaakvoerder bekijkt de situatie ter plaatse en onderneemt de nodige stappen om uw probleem op te lossen. Hij is daarbij zeer transparant over de prijs, zodat u achteraf niet voor onverwachte kosten komt te staan. Kiezen voor Ontstoppingsdienst Dhoore is kiezen voor ontstoppingswerken aan een scherpe, transparante prijs.

gootsteen ontstoppen

Oorzaken van een verstopping?

Een verstopping is enorm vervelend. Om verdere schade te vermijden, laat u de ontstoppingswerken best zo snel mogelijk uitvoeren. In de meeste gevallen worden verstoppingen veroorzaakt door:

Spoel nooit vet, olie of zeep door de afvoer. Na verloop van tijd zullen die zich vastzetten aan de binnenkant van uw leidingen en zullen uw leidingen verstopt geraken.

ontstoppingsdienst
camera inspectie

Camera inspectie

Last van terugkerende verstoppingen of lekkages? Dan is er waarschijnlijk een onderliggend probleem in uw afvoerleidingen of riool. Met onze inspectiecamera doen we een grondig onderzoek om zo de mogelijke breuken of verzakkingen in kaart te brengen en op te lossen. Ontstoppingsdienst Dhoore is al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in camera inspectie en rioolinspectie. Voor een professionele camera inspectie aan een scherpe prijs bent u aan het juiste adres!

Ontstoppingsdienst Dhoore
staat 7 op 7 voor u paraat


0486 75 54 38info@ontstoppingsdienst-dhoore.be

Krijg een volledige vrijblijvende offerte

Vul onderstaand formulier in. We contacteren u zo spoedig mogelijk.