Camera inspectie

Voor camera inspectie van uw riolering of afvoerbuizen rekent u op Ontstoppingsdienst Dhoore. Specialist in rioolinspectie met camera. Snel opgelost aan een scherpe prijs.

Via camera inspectie onderzoeken wij uw riolering en leidingen. Ontstoppingsdienst Dhoore is reeds jaar en dag gespecialiseerd in camera-inspectie en rioolinspectie. Voor een professionele camera inspectie van uw riolering en afvoerbuizen aan een scherpe prijs bent u aan het juiste adres!

Camera inspectie van riolering of afvoerbuizen

Blijft een verstopping of lekkage maar terugkomen? Dan zit u mogelijk met een groter probleem in de afvoerbuizen of riolering. Met een grondige camera-inspectie van de riolering, afvoer of afvoerbuizen kunnen we de mogelijke oorzaak van breuken of verzakkingen opsporen. Zelfs als u niet precies weet waar de leidingen lopen of de putten zich bevinden. Bovendien kunnen we met een rioolinspectie het hele netwerk van afvoerbuizen en de riolering in kaart brengen. Zo heeft u meteen een nauwkeurig rioleringsplan!

Een camera-inspectie is alleen nuttig bij helder water. Vaak zullen we dus eerst de leiding moeten ontstoppen om al het vuil weg te krijgen. Alleen zo hebben onze camera’s een vrije doorgang en krijgen we een goede beeldkwaliteit van het camera-onderzoek.

Het grote voordeel van een camera inspectie is dat we alle lekkages, scheuren en verstoppingen kunnen opsporen zonder dat we daarvoor moeten breken.

Toepassingen van camera inspectie:

  • Het opsporen van beschadigingen, verstoppingen en lekkages in de leidingen en riolering
  • Inspectie van de aansluitingen van de riolering aan het huis
  • Het opstellen van een nauwkeurig rioleringsplan
  • Inspectie van de leidingen op kalkaanslag en het ontkalken ervan

Rioolinspectie met camera en opstellen rioleringsplan

Heeft u net een nieuwe woning gekocht en wilt u een gedetailleerd plan van het rioleringsstelsel, dan kunnen wij alles in kaart brengen. Tijdens een rioolinspectie met camera onderzoeken we uw riolering en bezorgen we u een volledig rioleringsplan.

Camera inspectie van uw riolering aan een scherpe prijs

Voor een camera inspectie aan een scherpe prijs rekent u op Dhoore Ontstoppingsdienst. Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om de beste prijs/kwaliteit te bieden voor elke rioolinspectie.

Laat uw camera-inspectie over aan Dhoore Ontstoppingsdienst. Krijg uw gratis offerte via onderstaand formulier!

Ontstoppingsdienst Dhoore
staat 7 op 7 voor u paraat


0486 75 54 38info@ontstoppingsdienst-dhoore.be

Krijg een volledige vrijblijvende offerte

Vul onderstaand formulier in. We contacteren u zo spoedig mogelijk.