Camera inspectie

Voor camera inspectie van uw riolering of afvoerbuizen rekent u op Ontstoppingsdienst Dhoore. Specialist in leidinginspectie met camera. Snel opgelost aan een scherpe prijs.

Via camera inspectie onderzoeken wij uw leidingen en afvoerbuizen. Ontstoppingsdienst Dhoore is reeds jaar en dag gespecialiseerd in camera inspectie en leidinginspectie. Voor een professionele camera inspectie van uw leidingen en afvoerbuizen aan een scherpe prijs bent u aan het juiste adres!

Camera inspectie van leidingen of afvoerbuizen

Blijft een verstopping of lekkage maar terugkomen? Dan zit u mogelijk met een groter probleem in uw leidingen of afvoerbuizen. Met een grondige camera inspectie van de leidingen, afvoer of afvoerbuizen kunnen we de mogelijke oorzaak van breuken of verzakkingen opsporen. Zelfs als u niet precies weet waar de leidingen lopen of de putten zich bevinden. Reeds jaar en dag gespecialiseerd in camera inspectie en leidinginspectie. Voor een professionele camera inspectie van uw leidingen en afvoerbuizen aan een scherpe prijs bent u aan het juiste adres!

Een camera-inspectie is alleen nuttig bij helder water. Vaak zullen we dus eerst de leiding moeten ontstoppen om al het vuil weg te krijgen. Alleen zo hebben onze camera’s een vrije doorgang en krijgen we een goede beeldkwaliteit van het camera-onderzoek.

Het grote voordeel van een camera inspectie is dat we alle lekkages, scheuren en verstoppingen kunnen opsporen zonder dat we daarvoor moeten breken.

camera inspectie

Probleem opsporen zonder breken

Het grote voordeel van een camera inspectie is dat we alle lekkages, scheuren en verstoppingen opsporen zonder dat we daarvoor moeten breken. Onze inspectiecamera is bevestigd op een dunne en flexibele slang die zelfs de kleinste leidingen bereikt. We duwen de camera voorzichtig uw leiding of afloop in zonder daarbij schade aan te richten. Voor een snelle detectie van het probleem zonder breken rekent u op Ontstoppingsdienst Dhoore.

Wanneer een camera inspectie laten uitvoeren?

 • Opsporen van beschadigingen, verstoppingen en lekkages in leidingen en afvoerbuizen
  Bij helder water geeft onze inspectiecamera een heel duidelijk beeld van uw leidingen en afvoerbuizen. Elke beschadiging wordt meteen duidelijk zichtbaar. Zo vinden we binnen de kortste keren de juiste oplossing voor uw probleem.
 • Inspectie van de aansluiting van de riolering aan uw huis
  Als u regelmatig problemen hebt met uw afvoer ligt de oorzaak mogelijk bij de aansluiting op de riolering. Met onze inspectiecamera controleren we of de aansluiting nog in goede staat is.
 • In kaart brengen van de staat van uw leidingen
  Voorkomen is beter dan genezen. Wees de problemen dus voor en laat tijdig een camera inspectie van uw leidingen en afvoeren uitvoeren. Zo krijgt u meteen een gedetailleerd beeld van hun staat en mogelijke zwakke punten.
 • Inspectie van de leidingen op kalkaanslag
  Kalkaanslag zorgt voor heel wat problemen in uw leidingen. Van slechtere doorstroming tot verstoppingen en zelfs schade aan uw apparaten. Camera inspectie geeft u een duidelijk beeld van de hoeveelheid kalk in uw leidingen voor een effectieve ontkalking.

Camera inspectie voor een snelle ontstopping

Zodra we met onze inspectiecamera het probleem vastgesteld hebben, maken we een duidelijk plan voor een effectieve ontstopping. Hoe beter we weten wat het probleem juist is en waar het zich bevindt, hoe sneller we het kunnen oplossen. Ontstoppingsdienst Dhoore heeft alle apparatuur om meteen uw leidingen en afvoer effectief te ontstoppen.

Camera inspectie van uw leidingen aan een scherpe prijs

Voor een camera inspectie aan een scherpe prijs rekent u op Ontstoppingsdienst Dhoore. Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om de beste prijs/kwaliteit te bieden voor elke leidinginspectie.

Veel gestelde vragen over camera inspectie

Wanneer u geurhinder of problemen met uw leidingen of afloop ondervindt, laat u best een camera inspectie uitvoeren om de oorzaak vast te stellen. Daarnaast is een preventieve inspectie effectief in het voorkomen van verstoppingen in uw leidingen.
Onze apparatuur is speciaal ontworpen om geen schade aan te brengen aan uw leidingen en afvoer. De camera is gemonteerd op een dunne en flexibele slang om gemakkelijk door de leidingen te bewegen.
Omdat onze inspectiecamera zo klein is, kan die in elke soort leiding gebruikt worden. Wel moet de leiding vrij zijn van obstakels. Mogelijk moeten we dus eerst ontstoppen voor we de camera inspectie kunnen uitvoeren.
Eerst stellen we met onze inspectiecamera het probleem vast. Zodra we de oorzaak gevonden hebben, maken we een plan om uw leidingen te ontstoppen. Dankzij jarenlange ervaring en de meest innovatieve apparatuur lost Ontstoppingsdienst Dhoore het probleem snel en effectief voor u op.

Laat uw camera-inspectie over aan Dhoore Ontstoppingsdienst. Krijg uw gratis offerte via onderstaand formulier!

Ontstoppingsdienst Dhoore
staat 7 op 7 voor u paraat


0486 75 54 38info@ontstoppingsdienst-dhoore.be

Krijg een volledige vrijblijvende offerte

Vul onderstaand formulier in. We contacteren u zo spoedig mogelijk.