Camera inspectie

Voor camera inspectie van uw riolering of afvoerbuizen rekent u op Ontstoppingsdienst Dhoore. Specialist in rioolinspectie met camera. Snel opgelost aan een scherpe prijs.

Via camera inspectie onderzoeken wij uw riolering en leidingen. Ontstoppingsdienst Dhoore is reeds jaar en dag gespecialiseerd in camera-inspectie en rioolinspectie. Voor een professionele camera inspectie van uw riolering en afvoerbuizen aan een scherpe prijs bent u aan het juiste adres!

Camera inspectie van riolering of afvoerbuizen

Blijft een verstopping of lekkage maar terugkomen? Dan zit u mogelijk met een groter probleem in de afvoerbuizen of riolering. Met een grondige camera-inspectie van de riolering, afvoer of afvoerbuizen kunnen we de mogelijke oorzaak van breuken of verzakkingen opsporen. Zelfs als u niet precies weet waar de leidingen lopen of de putten zich bevinden. Bovendien kunnen we met een rioolinspectie het hele netwerk van afvoerbuizen en de riolering in kaart brengen. Zo heeft u meteen een nauwkeurig rioleringsplan!

Een camera-inspectie is alleen nuttig bij helder water. Vaak zullen we dus eerst de leiding moeten ontstoppen om al het vuil weg te krijgen. Alleen zo hebben onze camera’s een vrije doorgang en krijgen we een goede beeldkwaliteit van het camera-onderzoek.

Het grote voordeel van een camera inspectie is dat we alle lekkages, scheuren en verstoppingen kunnen opsporen zonder dat we daarvoor moeten breken.

Toepassingen van camera inspectie:

 • Het opsporen van beschadigingen, verstoppingen en lekkages in de leidingen en riolering
 • Inspectie van de aansluitingen van de riolering aan het huis
 • Het opstellen van een nauwkeurig rioleringsplan
 • Inspectie van de leidingen op kalkaanslag en het ontkalken ervan

Rioolinspectie met camera en opstellen rioleringsplan

Heeft u net een nieuwe woning gekocht en wilt u een gedetailleerd plan van het rioleringsstelsel, dan kunnen wij alles in kaart brengen. Tijdens een rioolinspectie met camera onderzoeken we uw riolering en bezorgen we u een volledig rioleringsplan.

Camera inspectie van uw riolering aan een scherpe prijs

Voor een camera inspectie aan een scherpe prijs rekent u op Dhoore Ontstoppingsdienst. Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om de beste prijs/kwaliteit te bieden voor elke rioolinspectie.

Laat uw camera-inspectie over aan Dhoore Ontstoppingsdienst. Krijg uw gratis offerte via onderstaand formulier!

 • Een septische tank laten steken door deze vakman + binnenriolering laten doen. Op 3 dagen tijd werd alles gedaan zoals gevraagd ook last minute veranderingen werden uitgevoerd zonder morren. Ben er tevreden van en kan hem dan ook aan iedereen aan raden. Bedankt Frederik!.

  thumb Immanuel S7
  24 december 2020
 • Plaatste bij ons een extra regenwaterput met bijhorende filters etc. Ook aanpassing bestaande regenwaterput met nieuwe filters, vlottende aanzuiging. Werken perfect en vakkundig uitgevoerd, binnen de vooropgestelde termijn.

  thumb Dominique Vangrieken
  27 november 2020
 • Heel goede service en topbediening! Zondagmiddag gemaild over een verstopping in de vetvanger, zondagavond antwoord en maandagmiddag ter plaatse. Ontstopping had heel wat aarde in de voeten en er dienden extra grondwerken te gebeuren om put op te zoeken. Feilloos gedaan met het nodige hulpmateriaal (camera, geluidssonde) en probleem opgelost. Wel voorbereid zijn op cashbetaling maar dat namen we er met plezier bij! Een tevreden klant!

  thumb David en Leslie Lammens-Cap
  24 augustus 2021
 • hadden een verstopping die al jaren aansleepte, van alles geprobeerd maar plots helemaal toe zat. kregen super snel antwoord, ondanks weekend en konden 2 dagen later al geholpen worden. nam tijd om situatie te onderzoeken met camera. vond het probleem en loste het ten gronde op, met meerdere testen en her-checken, niet zomaar snel er zich vanaf maken. Heel tevreden!

  thumb Toon Coppejans
  7 februari 2021
 • Zeer goede en snelle service, stipt en vriendelijk en schappelijke prijs. Dikke aanrader! Jan

  thumb janabba007
  17 juni 2021
Ontstoppingsdienst Dhoore
staat 7 op 7 voor u paraat


0486 75 54 38info@ontstoppingsdienst-dhoore.be

Krijg een volledige vrijblijvende offerte

Vul onderstaand formulier in. We contacteren u zo spoedig mogelijk.