Ervaren ontstoppingsdienst
in Waregem

Snel gebeld is snel hersteld!

Onze ontstoppingsdienst staat in Waregem voor u klaar om snel en efficiënt alle verstoppingen te verhelpen. Ook in het weekend.

Niets zo vervelend als een verstopping. Gelukkig kan u in Waregem en omstreken rekenen op de jarenlange ervaring van Ontstoppingsdienst Dhoore. Onze +15 jaar ervaring is uw garantie voor vakwerk aan een eerlijke prijs. Reken op onze ontstoppingsdienst! We zorgen voor een efficiënte ontstopping aan de scherpst mogelijke prijs.

  • Snelle interventie
  • Efficiënte oplossingen
  • Betaalbaar

Werkwijze van onze ontstoppingsdienst

Wanneer u in de regio Waregem beroep doet op onze ontstoppingsdienst, kan u er zeker van zijn dat we de verstopping op de meest efficiënte manier oplossen.

Afspraak maken

Contacteer onze ontstoppingsdienst voor een afspraak. In de regio Waregem zijn we steeds snel ter plaatse. Ook in weekend.

Afspraak maken

Plan van aanpak

We luisteren naar onze klanten en proberen om op voorhand een duidelijk beeld te scheppen uw probleem. Waar bevindt de verstopping zich? Hoe hardnekkig is de verstopping? Welke materialen zullen we moeten inzetten voor het oplossen van uw probleem? Moeten er rapporten opgesteld worden voor de verzekering of de overheid?

Duidelijke offerte

Door u voor de aanvang van de werken op een heldere manier in te lichten, heeft u een duidelijk beeld van de aard van de interventie en komt u achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan.

Probleem wordt opgelost

Onze ontstoppingsdienst komt bij u langs in Waregem om de verstopping op de meest efficiënte manier te verhelpen.

Tevreden klant erbij

De ervaren vakmensen van onze ontstoppingsdienst zullen in 99% van de gevallen uw probleem permanent verhelpen.

Professionele ontstoppingsdienst in de regio Waregem

Wanneer u onze ontstoppingsdienst inschakelt in de regio Waregem, kan u er zeker van zijn dat we alles in zijn werk stellen om uw probleem op de meest efficiënte manier op te lossen. Onze ontstoppingsdienst werkt uitsluitend met professioneel materiaal van gerenommeerde leveranciers.

Camera inspectie

Als u last heeft van terugkerende verstoppingen of lekkages kunnen we het onderliggend probleem onderzoeken met onze professionele inspectiecamera. De vakmensen van onze ontstoppingsdienst voeren een camera inspectie uit om uw probleem te identificeren.

Rookdetectie

Ook wanneer u last heeft van geurhinder in huis, kunnen we makkelijk en snel de oorzaak van het probleem lokaliseren dankzij onze professionele rookdetectie apparatuur. We gebruiken rookdetectie om onschadelijke rook door de leidingen te blazen. Op plaatsen waar zich scheuren, barsten of lekken bevinden wordt de rook zichtbaar. Zo weten we waar uw probleem zich bevindt en kunnen we de meest efficiënte methode voor het oplossen van uw probleem identificeren.

ontstoppingsdienst regio Waregem

Oorzaken van een verstopping?

Een verstopping is enorm vervelend. Om verdere schade te vermijden, laat u best zo snel mogelijk de oorzaak van de verstopping aanpakken. In de meeste gevallen worden verstoppingen veroorzaakt door:

Vet, olie en zeep

Spoel nooit vet, olie of zeep door de afvoer. Na verloop van tijd zullen die zich vastzetten aan de binnenkant van uw leidingen en zullen uw leidingen verstopt geraken.

Bladeren, takken en gras

Ook bladeren, takken en gras die achterblijven in uw afvoer kunnen na verloop van tijd voor een verstopping zorgen. Deze onzuiverheden komen via uw regenpijp in de riolering terecht en zijn vaak de oorzaak van hardnekkige verstoppingen in uw riool.

Hygiënische producten

Het doorspoelen van hygiënische producten als maandverband, tampons of zelfs wc papier kunnen verstoppingen veroorzaken in uw leidingen. Spoel daarom nooit dergelijke zaken door in uw toilet.

Zand, grind en stof

Net zoals bladeren, takken en gras zullen ook zand, grind en stof uiteindelijk hun weg vinden naar uw riolering. Door roostertje of dakgootbeschermer te installeren vermijdt u dat vuil zich een weg baant naar uw riolering.

Chemicaliën

Een chemisch ontstoppingsmiddel lijkt vaak een goed idee, maar let op. Met een chemische ontstopper kan u namelijk uw leidingen of afvoer beschadigen, wat het probleem alleen maar erger maakt.

Wat kan u zelf doen om verstoppingen te vermijden?

Om uw verstopping op een efficiënte en permanente manier op te lossen rekent u best op een ontstoppingsdienst met de nodige ervaring. Toch zijn er een heleboel zaken die u zelf kan doen om verstoppingen te vermijden:

  • Spoel nooit vet- en olieresten door
  • Spoel nooit hygiënische producten door
  • Gebruik geen chemische ontstoppingsmiddelen
  • Let op met geurblokjes
  • Zorg ervoor dat vuil niet in de riolering terecht komt
  • Zorg dat uw sanitaire installaties voldoende gebruikt worden

In de regio Waregem kan u steeds een beroep doen op de vakmensen van ontstoppingsdienst Dhoore.
Onze spoeddienst is steeds snel ter plaatse en zorgt voor een efficiënte en permanente oplossing.

Ontstoppingsdienst Dhoore
4.3 Gebaseerd op 32 Reviews
Ontstoppingsdienst Dhoore
staat 7 op 7 voor u paraat


0486 75 54 38info@ontstoppingsdienst-dhoore.be

Krijg een volledige vrijblijvende offerte

Vul onderstaand formulier in. We contacteren u zo spoedig mogelijk.

Go to Top