Ontstoppingsdienst Wielsbeke

Ontstoppingsdienst Dhoore is de referentie voor ontstoppingen in Wielsbeke, indien nodig met camera inspectie. Ook voor rioleringswerken of kleine grondwerken. Onze garantie? Een efficiënte service aan een eerlijke prijs.

Niets zo vervelend als een verstopping. Gelukkig kan u in Wielsbeke rekenen op de jarenlange ervaring en diepgaande expertise van Ontstoppingsdienst Dhoore. In Wielsbeke en omstreken zijn we een graag geziene gast voor het oplossen van verstoppingen. Ook voor rioleringswerken, kleine grondwerken en het opsporen van geurhinder rekent men in Wielsbeke op Ontstoppingsdienst Dhoore.

Ontstoppingsdienst Wielsbeke – Eerlijke prijzen

Onze ontstoppingsdienst is elke dag te vinden in de regio rond Wielsbeke. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we uw verstopping steeds perfect inschatten en u een oplossing op maat voorstellen. De zaakvoerder bekijkt uw situatie ter plaatse en onderneemt de nodige stappen om uw probleem op te lossen. Ontstoppingsdienst Dhoore werkt met transparante prijzen. Eventuele extra kosten worden u op voorhand meegedeeld, zodat u achteraf niet voor vervelende verrassingen komt te staan.

Ontstopping van toilet, gootsteen, afvoer of leidingen

Zit u met een verstopping in uw toilet, gootsteen, afvoer, riool of leidingen? Reken op Ontstoppingdienst Dhoore om uw verstopping te verhelpen. We hebben de juiste machine voor elke ontstopping. Afhankelijk van het type verstopping zullen we een verschillende sproeikop gebruiken. De ervaren vakmannen van onze ontstoppingsdienst verwijderen aangekoekt vet of achtergebleven vochtige doekjes en zorgen ervoor dat uw toilet, gootsteen, afvoer of leidingen weer naar behoren functioneren.

De klanten van onze ontstoppingsdienst prijzen ons om onze snelle service en oplossingen op maat.

Naar boven

ontstoppingsdienst West-Vlaanderen

Camera inspectie Wielsbeke

Onze ontstoppingsdienst Wielsbeke beschikt over alle apparatuur om uw verstoppingen op te lossen. Bij hardnekkige verstoppingen zetten we onze inspectiecamera in om de oorzaak van de verstopping op te sporen. Camera inspectie maakt het mogelijk om uw leidingen of afvoer van dichtbij te bekijken. Aan de hand van camera inspectie leggen we de oorzaak van uw verstopping makkelijk en snel bloot. In Wielsbeke kan u zich beroepen op de vakmensen van Ontstoppingsdienst Dhoore om uw camera inspectie uit te voeren.

Naar boven

Rioleringswerken Wielsbeke

Rioleringswerken zijn de specialisatie van onze ontstoppingsdienst in Wielsbeke. Zowel voor de aanleg, herstelling, renovatie of reiniging van uw riool bent u bij ons aan het juiste adres.
Voor de aanleg van rioleringen in Wielsbeke, rekent u op ontstoppingsdienst Dhoore. Onze vakmensen zorgen ervoor dat uw afvoerleidingen correct op de openbare riolering worden aangesloten. Is uw bestaande riolering verstopt? Meestal ligt de oorzaak bij het doorspoelen van vochtige doekjes of frituurvet. Soms kan de verstopping aan de riolering zelf liggen. Grondverzakkingen, verkalking of wortelgroei in de buizen kunnen ook aan de oorzaak van de verstopping liggen. Wanneer u riolering beschadigd is en toe is aan renovatie, kan u in Wielsbeke natuurlijk rekenen op onze uitgebreide expertise. We voeren een rioolinspectie uit om de beschadigingen in kaart te brengen en zorgen voor een oplossing op maat. Voor het herstellen of renoveren van uw riolering rekent u op Dhoore, specialist voor rioleringswerken in en rond Wielsbeke.

Naar boven

Geurhinder opsporen in Wielsbeke

Ook voor het opsporen van geurhinder in Wielsbeke kan u beroep doen op onze ontstoppingsdienst. We beschikken over het juiste materiaal om de oorzaak van de geurhinder op te sporen en te verwijderen. De oorzaak van de geurhinder is meestal te zoeken bij verstoppingen of lekkages in afvoerbuizen en leidingen, een overlopende septische put of vervuild water uw regenwaterput.
Aan de hand van rookdetectie kunnen we de oorzaak van de geurhinder makkelijk en snel opsporen. We blazen onschadelijke rook door de buizen om scheuren, barsten, lekken of slechte afdichtingen in kaart te brengen. Geurhinder laten opsporen in Wielsbeke? Reken op Dhoore!

Naar boven

Kleine grondwerken in Wielsbeke

Voor kleine grondwerken allerhande kan u in Wielsbeke steeds rekenen op ontstoppingsdienst Dhoore. De laatste jaren hebben we bij een heleboel Vlaamse huishoudens grondwerken tot een goed einde gebracht.

 • Het graven van sleuven voor rioleringen en buizen
 • Plaatsen van septische put of regenwaterput
 • Een tuin nivelleren
 • Voorbereidende graafwerken voor zwembaden en zwemvijvers
 • Het uittrekken van boomstronken en boomwortels

Op zoek naar een vakman voor kleine grondwerken in Wielsbeke? Contacteer Dhoore voor een snelle oplossing aan een scherpe prijs.

Naar boven

Ontstoppingsdienst in uw regio

Natuurlijk kan u ook buiten Wielsbeke rekenen op het vakmanschap van Ontstoppingsdienst Dhoore. U kan in elke gemeente van West-Vlaanderen beroep doen op onze vakmensen.

 • Snelle service, super vriendelijk

  thumb Jacqueline Van Avermaet
  31 mei 2021
 • Heel aangenaam. Dedankt

  thumb Nathalie Declercq
  14 juli 2022
 • Super vriendelijke en snelle service. Onze problemen waren dan uiteindelijk geen verstopping maar hij heeft wel verder gekeken zodat we het probleem konden oplossen. Zeer tevreden klant

  thumb wannes vanspranghe
  6 december 2022
 • Een septische tank laten steken door deze vakman + binnenriolering laten doen. Op 3 dagen tijd werd alles gedaan zoals gevraagd ook last minute veranderingen werden uitgevoerd zonder morren. Ben er tevreden van en kan hem dan ook aan iedereen aan raden. Bedankt Frederik!.

  thumb Immanuel S7
  24 december 2020
 • Deskundige manier van doen. Op tijd op de afspraak.

  thumb Jeroen Vullers
  20 april 2021
Ontstoppingsdienst Dhoore
staat 7 op 7 voor u paraat


0486 75 54 38info@ontstoppingsdienst-dhoore.be

Krijg een volledige vrijblijvende offerte

Vul onderstaand formulier in. We contacteren u zo spoedig mogelijk.

Go to Top