Grondwerken

Ook voor kleine grondwerken kan u terecht bij Ontstoppingsdienst Dhoore. Wij zijn u partner voor onder andere het plaatsen van een regenwaterput of septische put, maar ook voor graafwerken

Bij verbouwingen aan uw tuin komen wel eens kleine grondwerken kijken. Denk maar aan het plaatsen van zwembad of zwemvijver, het leggen van een riolering of werken in en rond uw tuin.

U kan op Ontstoppingsdienst Dhoore rekenen voor onderstaande kleine grond- en graafwerken:

 • Het graven van sleuven voor rioleringen en buizen
 • Plaatsen van septische put of regenwaterput
 • Een tuin nivelleren
 • Voorbereidende graafwerken voor zwembaden en zwemvijvers
 • Het uittrekken van boomstronken en boomwortels

Septische put plaatsen

Een septische put verzamelt en zuivert het afvalwater van uw woning en is in sommige gevallen nog altijd verplicht in België. Ontstoppingsdienst Dhoore is gespecialiseerd in het plaatsen van septische putten.

Meer over septische putten

Regenwaterput plaatsen

Een regenwaterput laten plaatsen is een investering die zichzelf op termijn terug verdient. Het regenwater dat u jaarlijks opvangt kan u voor verschillende toepassingen gebruiken, zoals het wassen van uw auto of om de tuin te sproeien. Ontstoppingsdienst Dhoore is uw partner voor de installatie van uw regenwaterput in Oost- en West-Vlaanderen.

Meer over regenwaterputten

Natuurlijk kan u bij ons ook terecht voor andere kleine grond- en graafwerken.
Voor een concrete offerte op maat aan een correcte prijs vult u onderstaan formulier in.

 • Heel aangenaam. Dedankt

  thumb Nathalie Declercq
  14 juli 2022
 • Plaatste bij ons een extra regenwaterput met bijhorende filters etc. Ook aanpassing bestaande regenwaterput met nieuwe filters, vlottende aanzuiging. Werken perfect en vakkundig uitgevoerd, binnen de vooropgestelde termijn.

  thumb Dominique Vangrieken
  27 november 2020
 • Vlotte service met volledig onderzoek en bloot legging van het probleem! Dankzij doorspoelen en camera inspectie. Een aanrader voor opstoppingen op te lossen en oorzaak op te sporen! Bedankt voor de goede interventie!

  thumb Martijn Vandekerkhove
  5 april 2022
 • Het probleem werd vakkundig geanalyseerd door Frederik en vervolgens snel en proper opgelost. Zeer vlotte en vriendelijke service.

  thumb Peter De Neve
  3 november 2022
 • Perfecte en heel vriendelijke service na eerder rampzalige ervaring met andere firma. Ik kan eenieder deze firma aanraden. Snel en opgelost

  thumb Marc De Geest
  14 januari 2022
Ontstoppingsdienst Dhoore
staat 7 op 7 voor u paraat


0486 75 54 38info@ontstoppingsdienst-dhoore.be

Krijg een volledige vrijblijvende offerte

Vul onderstaand formulier in. We contacteren u zo spoedig mogelijk.