Ontstoppingsdienst

Ontstoppingsdienst nodig? Reken op Dhoore Ontstoppingsdienst. Vakmannen met 15 jaar ervaring in ontstoppen, gespecialiseerd in alle ontstoppingswerken. Onze garantie? Een snelle ontstopping aan een scherpe prijs.

Ontstoppingsdienst Dhoore is uw partner voor alle ontstoppingswerken. U vindt onze ontstoppingsdienst in de provincies Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen en Vlaams-Brabant. Is uw leiding verstopt? Moet uw afvoer, gootsteen of riolering die ontstopt worden? U kan bij ons terecht voor alle ontstoppingswerken.

Voor het ontstoppen beschikt onze ontstoppingsdienst een arsenaal aan professionele machines: er zijn verschillende sproeikoppen voor elke ontstopping, van aangekoekte vetten tot vochtige doekjes die in de leiding zijn blijven hangen. Ontstoppingsdienst Dhoore is de referentie voor al uw ontstoppingswerken. Reken voor het ontstoppen van uw leidingen, WC, afvoer, riolering of gootsteen op het vakmanschap en de jarenlange ervaring van Ontstoppingsdienst Dhoore.

toilet ontstoppen

Toilet

gootsteen ontstoppen

Gootsteen

afvoer ontstoppen

Afvoer

leidingen ontstoppen

Leidingen

riool ontstoppen

Riolering

Ontstoppingsdienst met transparante prijzen

Ontstoppingsdienst Dhoore werkt aan eerlijke, transparante prijzen voor ontstoppingswerken. De zaakvoerder bekijkt de situatie ter plaatse en onderneemt de nodige stappen om uw probleem op te lossen. Hij is daarbij zeer transparant over de prijs, zodat u achteraf niet voor onverwachte kosten komt te staan. Kiezen voor Ontstoppingsdienst Dhoore is kiezen voor een vakman aan een scherpe, transparante prijs.

Specialist voor alle ontstoppingswerken

Dhoore Ontstoppingsdienst is gespecialiseerd in alle ontstoppingswerken. U kan bij ons terecht voor onder andere:

  • Toilet of wc ontstoppen
  • Gootsteen ontstoppen
  • Afvoer ontstoppen
  • Leidingen ontstoppen
  • Riolering ontstoppen
ontstoppingsdienst
camera inspectie

Camera inspectie

Last van terugkerende verstoppingen of lekkages? Dan is er mogelijke een onderliggend probleem in uw afvoerleidingen of riool. Met onze inspectie camera doen we een grondig onderzoek om zo de mogelijke breuken of verzakkingen in kaart te brengen en op te lossen. Ontstoppingsdienst Dhoore is reeds jaar en dag gespecialiseerd in camera-inspectie en rioolinspectie. Voor een professionele camera inspectie aan een scherpe prijs bent u aan het juiste adres!

Meer over camera-inspectie