SNEL GEBELD IS SNEL HERSTELD

Ontstoppingsdienst Dhoore
4.3 Gebaseerd op 32 Reviews

Laat uw gegevens achter.
We contacteren u zo snel mogelijk!

Ontstoppingsdienst

Ontstoppingsdienst nodig? Reken op Dhoore Ontstoppingsdienst. Vakmannen met 15 jaar ervaring in ontstoppen, gespecialiseerd in alle ontstoppingswerken. Onze garantie? Een snelle ontstopping aan een scherpe prijs.

Ontstoppingsdienst Dhoore is uw partner voor alle ontstoppingswerken. U vindt onze ontstoppingsdienst in de provincies Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen en Vlaams-Brabant. Is uw leiding verstopt? Moet uw afvoer, gootsteen of riolering die ontstopt worden? U kan bij ons terecht voor alle ontstoppingswerken.

Voor het ontstoppen beschikt onze ontstoppingsdienst een arsenaal aan professionele machines: er zijn verschillende sproeikoppen voor elke ontstopping, van aangekoekte vetten tot vochtige doekjes die in de leiding zijn blijven hangen. Ontstoppingsdienst Dhoore is de referentie voor al uw ontstoppingswerken. Reken voor het ontstoppen van uw leidingen, WC, afvoer, riolering of gootsteen op het vakmanschap en de jarenlange ervaring van Ontstoppingsdienst Dhoore.

  • Snelle interventie
  • Efficiënte oplossingen
  • Betaalbaar

Last van hardnekkige verstoppingen?
Reken op Ontstoppingsdienst Dhoore!

Ontstoppingsdienst met transparante prijzen

Ontstoppingsdienst Dhoore werkt aan eerlijke, transparante prijzen voor ontstoppingswerken. De zaakvoerder bekijkt de situatie ter plaatse en onderneemt de nodige stappen om uw probleem op te lossen. Hij is daarbij zeer transparant over de prijs, zodat u achteraf niet voor onverwachte kosten komt te staan. Kiezen voor Ontstoppingsdienst Dhoore is kiezen voor een vakman aan een scherpe, transparante prijs.

gootsteen ontstoppen

Oorzaken van een verstopping?

Een verstopping is enorm vervelend. Om verdere schade te vermijden, laat u best zo snel mogelijk de oorzaak van de verstopping aanpakken. In de meeste gevallen worden verstoppingen veroorzaakt door:

Spoel nooit vet, olie of zeep door de afvoer. Na verloop van tijd zullen die zich vastzetten aan de binnenkant van uw leidingen en zullen uw leidingen verstopt geraken.

ontstoppingsdienst
camera inspectie

Camera inspectie

Last van terugkerende verstoppingen of lekkages? Dan is er waarschijnlijk een onderliggend probleem in uw afvoerleidingen of riool. Met onze inspectie camera doen we een grondig onderzoek om zo de mogelijke breuken of verzakkingen in kaart te brengen en op te lossen. Ontstoppingsdienst Dhoore is reeds jaar en dag gespecialiseerd in camera-inspectie en rioolinspectie. Voor een professionele camera inspectie aan een scherpe prijs bent u aan het juiste adres!

Ontstoppingsdienst Dhoore
staat 7 op 7 voor u paraat


0486 75 54 38info@ontstoppingsdienst-dhoore.be

Krijg een volledige vrijblijvende offerte

Vul onderstaand formulier in. We contacteren u zo spoedig mogelijk.