Ervaren ontstoppingsbedrijf

Over Ontstoppingsdienst Dhoore

Ontstoppingsdienst Dhoore
4.2 Gebaseerd op 44 Reviews

Laat uw gegevens achter.
We contacteren u zo snel mogelijk!

Ontstoppingsdienst Dhoore is een ervaren ontstoppingsbedrijf gespecialiseerd in ontstoppingen, camera inspectie en het opsporen van geurhinder in West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant.

Ontstoppingsbedrijf met 25 jaar ervaring

Ontstoppingsdienst Dhoore werd 25 jaar geleden opgericht onder de naam Rioleringswerken Dhoore. De hoofdactiviteit van ons ontstoppingsbedrijf bestond de eerste jaren dan ook uit allerlei rioleringswerken. Regenputten en septische putten plaatsen, gescheiden riolering aanleggen en totaalrenovaties van rioleringen behoorden tot de specialisatie van de zaakvoerder, Frederik Dhoore.

Door de jaren heen kregen we van klanten en hun buren steeds meer aanvragen voor allerlei ontstoppingswerken. Omdat deze werken zo’n groot deel van onze activiteiten begonnen uit te maken, besloten we om ons hierin verder te specialiseren.

Rioleringswerken Dhoore werd omgevormd tot Ontstoppingsdienst Dhoore. Onze kernactiviteiten zijn nu ontstoppingswerken, camera inspectie en geurdetectie.

Zoekt u een betrouwbaar ontstoppingsbedrijf in Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen of Vlaams-Brabant? Dan ben u bij Ontstoppingsdienst Dhoore aan het juiste adres! Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte.

  • Snelle interventie
  • Efficiënte oplossingen
  • Betaalbaar

Wat anderen zeggen over ons ontstoppingsbedrijf

Onze ontstoppingsbedrijf geniet van een tevredenheidsscore van 4,1/5.

Ik ben Frederik Dhoore, zaakvoerder van Ontstoppingsdienst Dhoore. Ik hecht veel waarde aan een goede relatie met mijn klanten. Daarom kom ik steeds zelf langs om uw verstopping op te lossen.
Zo sta ik in direct contact met al mijn klanten en kan ik hen beter van dienst zijn. Als u contact opneemt met Ontstoppingsdienst Dhoore komt u steeds bij mij terecht, ik help u met al uw vragen en noden.

Frederik Dhoore
Zaakvoerder

Reken op de diensten van ons ontstoppingsbedrijf

Ontstoppingsdienst Dhoore
staat 7 op 7 voor u paraat


0486 75 54 38info@ontstoppingsdienst-dhoore.be

Krijg een volledig vrijblijvende offerte

Vul onderstaand formulier in. We contacteren u zo spoedig mogelijk.