Gootsteen ontstoppen

Gootsteen verstopt? Laat het ontstoppen over aan een vakman. Reken op Ontstoppingsdienst Dhoore, gespecialiseerd in de ontstopping van gootsteen en afvoerleidingen.

Zit uw gootsteen verstopt? Dit komt meestal door etensresten of zeepresten die blijven steken in de afvoerbuizen van de gootsteen. Dit soort verstopping komt onverwacht en is eigenlijk vrij lastig om te ontstoppen zonder professioneel gereedschap.

Ontstoppingsmiddeltjes uit de winkel maken de verstopping dikwijls alleen maar erger, met kans op beschadiging van de gootsteen, afvoerbuizen en leidingen. Beter schakelt u voor het ontstoppen van uw gootsteen een ervaren vakman in. Wij zorgen voor een snelle oplossing, zonder verdere beschadiging van uw afvoerleidingen.

ontstoppingsdienst
camera inspectie

Camera inspectie

Last van terugkerende verstoppingen of lekkages? Dan is er mogelijk een onderliggend probleem in uw afvoerleidingen of riool. Met onze inspectie camera doen we een grondig onderzoek om zo de mogelijke breuken of verzakkingen in kaart te brengen en op te lossen. Ontstoppingsdienst Dhoore is reeds jaar en dag gespecialiseerd in camera-inspectie en rioolinspectie. Voor een professionele camera inspectie aan een scherpe prijs bent u aan het juiste adres!

Meer over camera-inspectie

Gootsteen verstopt? Hier zijn de belangrijkste oorzaken

Gootsteen verstopt? Dat is lastig, maar het valt te voorkomen. Een verstopte gootsteen kan verschillende oorzaken hebben. We sommen de meest voorkomende even op:

 • Etensresten die niet volledig doorgespoeld worden
 • Zeepresten die blijven plakken in de leidingen
 • Vet dat u door de gootsteen giet (nooit frituurvet wegkappen!)
 • Haren die samenklitten
 • Eierschalen

Gootsteen laten ontstoppen door een betrouwbare ontstoppingsdienst

Uiteraard kan u zelf aan de slag, maar als u een efficiënte ontstopping van uw gootsteen wenst, laat u hem best ontstoppen door een vakman. Ontstoppingsdienst Dhoore is al jaren gespecialiseerd in allerlei ontstoppingen. Reken op onze expertise om uw gootsteen te laten ontstoppen. Ook voor het ontstoppen van uw wc, riolering, afvoerleidingen of andere leidingen bent u aan het juiste adres! U kan op onze ontstoppingsdienst rekenen in de provincies Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen en Vlaams-Brabant.

Gootsteen laten ontstoppen? Laat het ontstoppen over aan een vakman! Vul onderstaand formulier in. We contacteren u zo spoedig mogelijk.

 • 5 star review  Je moet soms wat geduld hebben maar niks als lof over deze man. Echte vakman met kennis van zaken, correct, eerlijk en communiceert open, en duidelijk voor, tijdens en na de werkzaamheden. Een echte aanrader !

  thumb Robin Sandra
  17 december 2020
 • 5 star review  Deskundige manier van doen. Op tijd op de afspraak.

  thumb Jeroen Vullers
  20 april 2021
 • 5 star review  Heel goede service en topbediening! Zondagmiddag gemaild over een verstopping in de vetvanger, zondagavond antwoord en maandagmiddag ter plaatse. Ontstopping had heel wat aarde in de voeten en er dienden extra grondwerken te gebeuren om put op te zoeken. Feilloos gedaan met het nodige hulpmateriaal (camera, geluidssonde) en probleem opgelost. Wel voorbereid zijn op cashbetaling maar dat namen we er met plezier bij! Een tevreden klant!

  thumb David en Leslie Lammens-Cap
  24 augustus 2021
 • 5 star review  Vriendelijk en professioneel en heeft het probleem zeer goed aangepakt en opgelost. Zeker een aanrader.

  thumb Danny Hoste
  28 mei 2022
 • 5 star review  Vlotte service met volledig onderzoek en bloot legging van het probleem! Dankzij doorspoelen en camera inspectie. Een aanrader voor opstoppingen op te lossen en oorzaak op te sporen! Bedankt voor de goede interventie!

  thumb Martijn Vandekerkhove
  5 april 2022
Ontstoppingsdienst Dhoore
staat 7 op 7 voor u paraat


0486 75 54 38info@ontstoppingsdienst-dhoore.be

Krijg een volledige vrijblijvende offerte

Vul onderstaand formulier in. We contacteren u zo spoedig mogelijk.