Gootsteen ontstoppen

Gootsteen verstopt? Laat het ontstoppen over aan een vakman. Reken op Ontstoppingsdienst Dhoore, gespecialiseerd in de ontstopping van gootsteen en afvoerleidingen.

Zit uw gootsteen verstopt? Dit komt meestal door etensresten of zeepresten die blijven steken in de afvoerbuizen van de gootsteen. Dit soort verstopping komt onverwacht en is eigenlijk vrij lastig om te ontstoppen zonder professioneel gereedschap.

Ontstoppingsmiddeltjes uit de winkel maken de verstopping soms alleen maar erger, met kans op beschadiging van de gootsteen, afvoerbuizen en leidingen.

ontstoppingsdienst
camera inspectie

Camera inspectie

Last van terugkerende verstoppingen of lekkages? Dan is er mogelijke een diepgaander probleem in uw afvoerleidingen of riool. Met onze inspectie camera doen we een grondig onderzoek om zo de mogelijke breuken of verzakkingen in kaart te brengen en op te lossen. Ontstoppingsdienst Dhoore is reeds jaar en dag gespecialiseerd in camera-inspectie en rioolinspectie. Voor een professionele camera inspectie aan een scherpe prijs bent u aan het juiste adres!

Meer over camera-inspectie

Gootsteen verstopt? Hier zijn de belangrijkste oorzaken

Gootsteen verstopt? Dat is lastig, maar het valt te voorkomen. Een verstopte gootsteen kan verschillende oorzaken hebben. We sommen de meest voorkomende even op:

 • Etensresten die niet volledig doorgespoeld worden
 • Zeepresten die blijven plakken in de leidingen
 • Vet dat u door de gootsteen giet (nooit frituurvet wegkappen!)
 • Haren die samenklitten
 • Eierschalen

Gootsteen laten ontstoppen door een betrouwbare ontstoppingsdienst

Bij een verstopte gootsteen contacteert u dus best een vakman. Ontstoppingsdienst Dhoore is al jaren gespecialiseerd in allerlei ontstoppingen. Reken op onze expertise om uw gootsteen te laten ontstoppen. Ook voor het ontstoppen van uw wc, riolering, afvoerleidingen of andere leidingen bent u aan het juiste adres!

Gootsteen verstopt? Vul onderstaand formulier in. We contacteren u zo spoedig mogelijk.

 • 5 star review  Een septische tank laten steken door deze vakman + binnenriolering laten doen. Op 3 dagen tijd werd alles gedaan zoals gevraagd ook last minute veranderingen werden uitgevoerd zonder morren. Ben er tevreden van en kan hem dan ook aan iedereen aan raden. Bedankt Frederik!.

  thumb Immanuel S7
  24 december 2020
 • 5 star review  hadden een verstopping die al jaren aansleepte, van alles geprobeerd maar plots helemaal toe zat. kregen super snel antwoord, ondanks weekend en konden 2 dagen later al geholpen worden. nam tijd om situatie te onderzoeken met camera. vond het probleem en loste het ten gronde op, met meerdere testen en her-checken, niet zomaar snel er zich vanaf maken. Heel tevreden!

  thumb Toon Coppejans
  7 februari 2021
 • 5 star review  De mensen van D'hoore die ons komen helpen zijn gisteren ! Super gedaan volgens mijn vrouwtje ( ik was zelf niet thuis) Waarvoor thx ook nog eens voor de deskundige uitleg 😉

  thumb Chris Van Bogget
  5 januari 2022
 • 5 star review  Je moet soms wat geduld hebben maar niks als lof over deze man. Echte vakman met kennis van zaken, correct, eerlijk en communiceert open, en duidelijk voor, tijdens en na de werkzaamheden. Een echte aanrader !

  thumb Robin Sandra
  17 december 2020
 • 5 star review  Heel goede service en topbediening! Zondagmiddag gemaild over een verstopping in de vetvanger, zondagavond antwoord en maandagmiddag ter plaatse. Ontstopping had heel wat aarde in de voeten en er dienden extra grondwerken te gebeuren om put op te zoeken. Feilloos gedaan met het nodige hulpmateriaal (camera, geluidssonde) en probleem opgelost. Wel voorbereid zijn op cashbetaling maar dat namen we er met plezier bij! Een tevreden klant!

  thumb David en Leslie Lammens-Cap
  24 augustus 2021
Ontstoppingsdienst Dhoore
staat 7 op 7 voor u paraat


0486 75 54 38info@ontstoppingsdienst-dhoore.be

Krijg een volledige vrijblijvende offerte

Vul onderstaand formulier in. We contacteren u zo spoedig mogelijk.

  Velden met een * zijn verplicht

  Lees ook even ons privacybeleid.

  Privacy is belangrijk voor ons.

  Je persoonsgegevens worden enkel gebruikt om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

  Persoonsgegevens zullen dan ook nooit doorgegeven worden aan derden.