Gootsteen ontstoppen

Om uw gootsteen te ontstoppen kan u rekenen op Ontstoppingsdienst Dhoore, gespecialiseerd in de ontstopping van gootsteen en afvoerleidingen.

Wij komen uw gootsteen ontstoppen. Zit uw gootsteen verstopt? Dit komt meestal door etensresten of zeepresten die blijven steken in de afvoerbuizen van de gootsteen. Dit soort verstopping komt onverwacht en is eigenlijk vrij lastig om te ontstoppen zonder professioneel gereedschap.

Ontstoppingsmiddeltjes uit de winkel maken de verstopping dikwijls alleen maar erger, met kans op beschadiging van de gootsteen, afvoerbuizen en leidingen. Beter schakelt u voor het ontstoppen van uw gootsteen een ervaren vakman in. Wij zorgen voor een snelle oplossing, zonder verdere beschadiging van uw afvoerleidingen.

ontstoppingsdienst
camera inspectie

Camera inspectie

Last van terugkerende verstoppingen of lekkages? Dan is er mogelijk een onderliggend probleem in uw afvoerleidingen of riool. Met onze inspectie camera doen we een grondig onderzoek om zo de mogelijke breuken of verzakkingen in kaart te brengen en op te lossen. Ontstoppingsdienst Dhoore is reeds jaar en dag gespecialiseerd in camera-inspectie en rioolinspectie. Voor een professionele camera inspectie aan een scherpe prijs bent u aan het juiste adres!

Meer over camera-inspectie

Gootsteen verstopt? Hier zijn de belangrijkste oorzaken

Hoe verstoppingen voorkomen?

  • Spoel geen vetten door de afvoer van uw gootsteen. Zo ontstaat er een filmlaag die uw afvoer kan verstoppen.
  • Wees voorzichtig met etensresten in uw gootsteen. Maak de sifon regelmatig proper en vermijd dat er etensresten in je leiding komen. Een extra zeefje boven de afvoer kan hierbij helpen. Ook in doucheputjes is een extra zeefje zeer handig om verstoppingen te voorkomen.

Hoe ontstopt Ontstoppingsdienst Dhoore uw gootsteen?

Ontstoppingsdienst Dhoore heeft jarenlange ervaring met verschillende ontstoppingstechnieken. De verstopping van uw gootsteen kan zich op verschillende plekken bevinden. Allereerst bekijken wij of de verstopping zich in de afvoerbuis bevindt of in de grotere buizen ondergronds. In beide scenario’s beschikken wij over de juiste materialen om de verstopping van uw gootsteen spoedig op te lossen.

Wanneer de verstopping van uw gootsteen zich bevindt in de grote buizen ondergronds gaan wij aan de slag met een hogedrukrioolslang. Hierbij vertrekken we vanuit de inspectie- of sifonput om uw gootsteen te ontstoppen.

Zit de verstopping in de kleine afvoerbuis? Dan werken we met een spiraalmachine om het verstopte vuil naar boven te trekken of met een machine met een roterende kettingkop om de verstopping te verhelpen.

Met ons brede gamma aan ontstoppingstechnieken en onze jarenlange ervaring bent u voor een efficiënte ontstopping aan het juiste adres bij Ontstoppingsdienst Dhoore! Ook voor ontstoppingen van riolering, wc, afvoerleidingen of leidingen kan u bij ons terecht!

U kan op onze ontstoppingsdienst rekenen in de provincies Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen en Vlaams-Brabant.

Gootsteen laten ontstoppen? Laat het ontstoppen over aan een vakman! Vul onderstaand formulier in. We contacteren u zo spoedig mogelijk.

Ontstoppingsdienst Dhoore
staat 7 op 7 voor u paraat


0486 75 54 38info@ontstoppingsdienst-dhoore.be

Krijg een volledige vrijblijvende offerte

Vul onderstaand formulier in. We contacteren u zo spoedig mogelijk.