Leidingen ontstoppen

Leiding verstopt? Laat uw leidingen ontstoppen door een vakman. Reken op Ontstoppingsdienst Dhoore, gespecialiseerd in het ontstoppen van leidingen en afvoerbuizen.

Leiding verstopt? Verstopte leidingen kunnen een groot probleem vormen. Niet alleen kan u een serieuze geurhinder in huis ondervinden, een verstopping in uw leidingen zorgt ook voor waterlekken in de muren, met alle gevolgen van dien. Daarom is het uiterst belangrijk om zo snel mogelijk uw leidingen te laten ontstoppen wanneer u merkt dat ze verstopt zitten. Als u wilt dat de verstopping efficiënt opgelost wordt, rekent u best op een vakman voor het ontstoppen van uw leidingen.

Oorzaken van verstopte leidingen

Er zijn veel verschillende oorzaken die uw leidingen kunnen verstoppen. Vaak zal de verstopping het gevolg zijn van ophopende vuilresten of is er per ongeluk een object in de leidingen beland.

We hebben de meest voorkomende oorzaken van verstopte leidingen voor u opgesomd:

 • Etensresten en vetresten die zich vasthechten en langzaam opstapelen in de leidingen
 • Blokkades door objecten die per ongeluk in de afvoerleidingen zijn gevallen
 • Haren die in de leidingen blijven steken en een ondoordringbare bol vormen
 • Kalkaanslag vormt zich na verloop van tijd in de leidingen en zorgt voor een hardnekkige verstopping
 • Zeepresten blijven plakken aan de leidingen en zorgen op den duur voor een verstopping
ontstoppingsdienst
camera inspectie

Camera inspectie

Last van terugkerende verstoppingen of lekkages? Dan is er mogelijke een onderliggend probleem in uw afvoerleidingen of riool. Met onze inspectie camera doen we een grondig onderzoek om zo de mogelijke breuken of verzakkingen in kaart te brengen en op te lossen. Ontstoppingsdienst Dhoore is reeds jaar en dag gespecialiseerd in camera-inspectie en rioolinspectie. Voor een professionele camera inspectie aan een scherpe prijs bent u aan het juiste adres!

Meer over camera-inspectie

Laat uw leidingen ontstoppen door een vakman

Uw leidingen zelf ontstoppen is onbegonnen werk. U kan het proberen met de klassieke ontstopper of met een ontstoppingsmiddel. Maar als deze methodes niet werken haalt u er best een vakman bij. Ontstoppingsdienst Dhoore is gespecialiseerd in alle ontstoppingen. Een leiding die verstopt zit is voor ons dus geen enkel probleem. Ook voor het ontstoppen van uw gootsteen, wc, riool of afvoer bent u bij ons aan het juiste adres! U kan op onze ontstoppingsdienst rekenen in de provincies Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen en Vlaams-Brabant.

Leidingen laten ontstoppen? Vul onderstaand formulier in. We contacteren u zo spoedig mogelijk.

 • 5 star review  Deskundige manier van doen. Op tijd op de afspraak.

  thumb Jeroen Vullers
  20 april 2021
 • 5 star review  hadden een verstopping die al jaren aansleepte, van alles geprobeerd maar plots helemaal toe zat. kregen super snel antwoord, ondanks weekend en konden 2 dagen later al geholpen worden. nam tijd om situatie te onderzoeken met camera. vond het probleem en loste het ten gronde op, met meerdere testen en her-checken, niet zomaar snel er zich vanaf maken. Heel tevreden!

  thumb Toon Coppejans
  7 februari 2021
 • 5 star review  Je moet soms wat geduld hebben maar niks als lof over deze man. Echte vakman met kennis van zaken, correct, eerlijk en communiceert open, en duidelijk voor, tijdens en na de werkzaamheden. Een echte aanrader !

  thumb Robin Sandra
  17 december 2020
 • 5 star review  De mensen van D'hoore die ons komen helpen zijn gisteren ! Super gedaan volgens mijn vrouwtje ( ik was zelf niet thuis) Waarvoor thx ook nog eens voor de deskundige uitleg 😉

  thumb Chris Van Bogget
  5 januari 2022
 • 5 star review  Vriendelijk en professioneel en heeft het probleem zeer goed aangepakt en opgelost. Zeker een aanrader.

  thumb Danny Hoste
  28 mei 2022
Ontstoppingsdienst Dhoore
staat 7 op 7 voor u paraat


0486 75 54 38info@ontstoppingsdienst-dhoore.be

Krijg een volledige vrijblijvende offerte

Vul onderstaand formulier in. We contacteren u zo spoedig mogelijk.