Leidingen ontstoppen

Voor het ontstoppen van leidingen kan u rekenen op Ontstoppingsdienst Dhoore, gespecialiseerd in leidingen ontstoppen.

Het ontstoppen van leidingen is een van de specialisaties van Dhoore. Leiding verstopt? Vertrouw op ons. Verstopte leidingen kunnen een groot probleem vormen. Niet alleen kan u een serieuze geurhinder in huis ondervinden, een verstopping in uw leidingen zorgt ook voor waterlekken in de muren, met alle gevolgen van dien. Daarom is het uiterst belangrijk om zo snel mogelijk uw leidingen te laten ontstoppen wanneer u merkt dat ze verstopt zitten. Als u wilt dat de verstopping efficiënt opgelost wordt, rekent u best op een vakman voor het ontstoppen van uw leidingen.

Oorzaken van verstopte leidingen

Er zijn veel verschillende oorzaken die uw leidingen kunnen verstoppen. Vaak zal de verstopping het gevolg zijn van ophopende vuilresten of is er per ongeluk een object in de leidingen beland.

We hebben de meest voorkomende oorzaken van verstopte leidingen voor u opgesomd:

  • Etensresten en vetresten die zich vasthechten en langzaam opstapelen in de leidingen
  • Blokkades door objecten die per ongeluk in de afvoerleidingen zijn gevallen
  • Haren die in de leidingen blijven steken en een ondoordringbare bol vormen
  • Kalkaanslag vormt zich na verloop van tijd in de leidingen en zorgt voor een hardnekkige verstopping
  • Zeepresten blijven plakken aan de leidingen en zorgen op den duur voor een verstopping
ontstoppingsdienst
camera inspectie

Camera inspectie

Last van terugkerende verstoppingen of lekkages? Dan is er mogelijke een onderliggend probleem in uw afvoerleidingen of riool. Met onze inspectie camera doen we een grondig onderzoek om zo de mogelijke breuken of verzakkingen in kaart te brengen en op te lossen. Ontstoppingsdienst Dhoore is reeds jaar en dag gespecialiseerd in camera-inspectie en rioolinspectie. Voor een professionele camera inspectie aan een scherpe prijs bent u aan het juiste adres!

Meer over camera-inspectie

Leidingen ontstoppen: hoe?

Bij het ontstoppen van leidingen gaan wij als eerste onderzoeken waar de verstopping zich in uw leidingen bevindt. Hiervoor gaan wij aan de slag met onze professionele inspectiecamera’s. In sommige gevallen maken we ook gebruik van een rookdetectiemachine. Dit is voornamelijk van toepassing wanneer we scheuren in uw leidingen vermoeden.

Nadat we de verstopping van uw leidingen hebben opgespoord, kunnen we starten met de ontstopping. Ook hiervoor maken we gebruik van ons uitgebreid arsenaal aan ontstoppingstechnieken en professionele materialen. Voor een efficiënte en spoedige ontstopping kan u steeds rekenen op Ontstoppingsdienst Dhoore. Ook voor ontstoppingen van afvoer, gootsteen, riool of wc kan u bij ons terecht!

U kan op onze ontstoppingsdienst rekenen in de provincies Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen en Vlaams-Brabant.

Leidingen laten ontstoppen? Vul onderstaand formulier in. We contacteren u zo spoedig mogelijk.

Ontstoppingsdienst Dhoore
staat 7 op 7 voor u paraat


0486 75 54 38info@ontstoppingsdienst-dhoore.be

Krijg een volledige vrijblijvende offerte

Vul onderstaand formulier in. We contacteren u zo spoedig mogelijk.