Leidingen ontstoppen

Leiding verstopt? Laat het ontstoppen over aan een vakman. Reken op Ontstoppingsdienst Dhoore, gespecialiseerd in het ontstoppen van leidingen en afvoerbuizen.

Leiding verstopt? Verstopte leidingen kunnen een groot probleem vormen. Niet alleen kan u een serieuze geurhinder in huis ondervinden, een verstopping in uw leidingen zorgt ook voor waterlekken in de muren, met alle gevolgen van dien. Het is daarom uiterst belangrijk om snel te handelen wanneer u merkt dat uw leidingen verstopt zitten. Best schakelt u zo snel mogelijk een professional in voor het ontstoppen van uw leidingen.

ontstoppingsdienst
camera inspectie

Camera inspectie

Last van terugkerende verstoppingen of lekkages? Dan is er mogelijke een diepgaander probleem in uw afvoerleidingen of riool. Met onze inspectie camera doen we een grondig onderzoek om zo de mogelijke breuken of verzakkingen in kaart te brengen en op te lossen. Ontstoppingsdienst Dhoore is reeds jaar en dag gespecialiseerd in camera-inspectie en rioolinspectie. Voor een professionele camera inspectie aan een scherpe prijs bent u aan het juiste adres!

Meer over camera-inspectie

Laat uw leidingen ontstoppen door een vakman

Uw leidingen zelf ontstoppen is onbegonnen werk. U kan het proberen met de klassieke ontstopper of met een ontstoppingsmiddel. Maar als deze methodes niet werken haalt u er best een vakman bij. Ontstoppingsdienst Dhoore is gespecialiseerd in alle ontstoppingen. Een leiding die verstopt zit is voor ons dus geen enkel probleem. Ook voor het ontstoppen van uw gootsteen, wc, riool of afvoer bent u bij ons aan het juiste adres!

Leidingen verstopt? Vul onderstaand formulier in. We contacteren u zo spoedig mogelijk.

 • 5 star review  Deskundige manier van doen. Op tijd op de afspraak.

  thumb Jeroen Vullers
  20 april 2021
 • 5 star review  De mensen van D'hoore die ons komen helpen zijn gisteren ! Super gedaan volgens mijn vrouwtje ( ik was zelf niet thuis) Waarvoor thx ook nog eens voor de deskundige uitleg 😉

  thumb Chris Van Bogget
  5 januari 2022
 • 5 star review  Een septische tank laten steken door deze vakman + binnenriolering laten doen. Op 3 dagen tijd werd alles gedaan zoals gevraagd ook last minute veranderingen werden uitgevoerd zonder morren. Ben er tevreden van en kan hem dan ook aan iedereen aan raden. Bedankt Frederik!.

  thumb Immanuel S7
  24 december 2020
 • 5 star review  De afvoer van het terras zat verstopt en ik kreeg het zelf niet opgelost na 4 uur zoeken en proberen. Ontstoppingsdienst Dhoore vond het probleem in de keuken na een half uur zoeken loste het snel op. Daarna werd alles gereinigd zodat het terras terug proper was. We zijn zeer tevreden van zijn vlotte service.

  thumb steven flament
  5 april 2021
 • 5 star review  Afvoerleiding zat verstopt, op een half uurtje was het probleem verholpen. Leidingen reinigen, muur terug waterdicht maken,... Top service!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  thumb Kevin De Jaegher
  24 juni 2021
Ontstoppingsdienst Dhoore
staat 7 op 7 voor u paraat


0486 75 54 38info@ontstoppingsdienst-dhoore.be

Krijg een volledige vrijblijvende offerte

Vul onderstaand formulier in. We contacteren u zo spoedig mogelijk.

  Velden met een * zijn verplicht

  Lees ook even ons privacybeleid.

  Privacy is belangrijk voor ons.

  Je persoonsgegevens worden enkel gebruikt om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

  Persoonsgegevens zullen dan ook nooit doorgegeven worden aan derden.