Leidingen ontstoppen

Leiding verstopt? Laat uw leidingen ontstoppen door een vakman. Reken op Ontstoppingsdienst Dhoore, gespecialiseerd in het ontstoppen van leidingen en afvoerbuizen.

Leiding verstopt? Verstopte leidingen kunnen een groot probleem vormen. Niet alleen kan u een serieuze geurhinder in huis ondervinden, een verstopping in uw leidingen zorgt ook voor waterlekken in de muren, met alle gevolgen van dien. Daarom is het uiterst belangrijk om zo snel mogelijk uw leidingen te laten ontstoppen wanneer u merkt dat ze verstopt zitten. Als u wilt dat de verstopping efficiënt opgelost wordt, rekent u best op een vakman voor het ontstoppen van uw leidingen.

Oorzaken van verstopte leidingen

Er zijn veel verschillende oorzaken die uw leidingen kunnen verstoppen. Vaak zal de verstopping het gevolg zijn van ophopende vuilresten of is er per ongeluk een object in de leidingen beland.

We hebben de meest voorkomende oorzaken van verstopte leidingen voor u opgesomd:

 • Etensresten en vetresten die zich vasthechten en langzaam opstapelen in de leidingen
 • Blokkades door objecten die per ongeluk in de afvoerleidingen zijn gevallen
 • Haren die in de leidingen blijven steken en een ondoordringbare bol vormen
 • Kalkaanslag vormt zich na verloop van tijd in de leidingen en zorgt voor een hardnekkige verstopping
 • Zeepresten blijven plakken aan de leidingen en zorgen op den duur voor een verstopping
ontstoppingsdienst
camera inspectie

Camera inspectie

Last van terugkerende verstoppingen of lekkages? Dan is er mogelijke een onderliggend probleem in uw afvoerleidingen of riool. Met onze inspectie camera doen we een grondig onderzoek om zo de mogelijke breuken of verzakkingen in kaart te brengen en op te lossen. Ontstoppingsdienst Dhoore is reeds jaar en dag gespecialiseerd in camera-inspectie en rioolinspectie. Voor een professionele camera inspectie aan een scherpe prijs bent u aan het juiste adres!

Meer over camera-inspectie

Leidingen ontstoppen: hoe?

Bij het ontstoppen van leidingen gaan wij als eerste onderzoeken waar de verstopping zich in uw leidingen bevindt. Hiervoor gaan wij aan de slag met onze professionele inspectiecamera’s. In sommige gevallen maken we ook gebruik van een rookdetectiemachine. Dit is voornamelijk van toepassing wanneer we scheuren in uw leidingen vermoeden.

Nadat we de verstopping van uw leidingen hebben opgespoord, kunnen we starten met de ontstopping. Ook hiervoor maken we gebruik van ons uitgebreid arsenaal aan ontstoppingstechnieken en professionele materialen. Voor een efficiënte en spoedige ontstopping kan u steeds rekenen op Ontstoppingsdienst Dhoore. Ook voor ontstoppingen van afvoer, gootsteen, riool of wc kan u bij ons terecht!

U kan op onze ontstoppingsdienst rekenen in de provincies Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen en Vlaams-Brabant.

Leidingen laten ontstoppen? Vul onderstaand formulier in. We contacteren u zo spoedig mogelijk.

 • Heel goede service en topbediening! Zondagmiddag gemaild over een verstopping in de vetvanger, zondagavond antwoord en maandagmiddag ter plaatse. Ontstopping had heel wat aarde in de voeten en er dienden extra grondwerken te gebeuren om put op te zoeken. Feilloos gedaan met het nodige hulpmateriaal (camera, geluidssonde) en probleem opgelost. Wel voorbereid zijn op cashbetaling maar dat namen we er met plezier bij! Een tevreden klant!

  thumb David en Leslie Lammens-Cap
  24 augustus 2021
 • Afvoerleiding zat verstopt, op een half uurtje was het probleem verholpen. Leidingen reinigen, muur terug waterdicht maken,... Top service!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  thumb Kevin De Jaegher
  24 juni 2021
 • Vriendelijke man, die doelgericht en met camera het probleem van de woning blootlegt en het probleem verhelpt terwijl hij de nodige uitleg verschaft.

  thumb John Soetaertjo.
  19 oktober 2022
 • Een septische tank laten steken door deze vakman + binnenriolering laten doen. Op 3 dagen tijd werd alles gedaan zoals gevraagd ook last minute veranderingen werden uitgevoerd zonder morren. Ben er tevreden van en kan hem dan ook aan iedereen aan raden. Bedankt Frederik!.

  thumb Immanuel S7
  24 december 2020
 • Zeer goede en snelle service, stipt en vriendelijk en schappelijke prijs. Dikke aanrader! Jan

  thumb janabba007
  17 juni 2021
Ontstoppingsdienst Dhoore
staat 7 op 7 voor u paraat


0486 75 54 38info@ontstoppingsdienst-dhoore.be

Krijg een volledige vrijblijvende offerte

Vul onderstaand formulier in. We contacteren u zo spoedig mogelijk.