Toilet ontstoppen

WC of toilet verstopt? Laat het ontstoppen over aan een vakman. Reken op Dhoore Ontstoppingsdienst, ervaren specialist voor de ontstopping van uw wc.

Zit uw toilet of wc verstopt? Dat kan komen door vochtige doekjes, maandverband, tampons, resten van geurblokjes of zelfs door te dik wc-papier. Deze dingen worden meestal per ongeluk doorgespoeld, waardoor ze vast komen te zitten in de afvoerleidingen van uw toilet. Op termijn raakt uw wc verstopt en zit u met een hardnekkig probleem dat enkel een vakman kan ontstoppen.

ontstoppingsdienst
camera inspectie

Camera inspectie

Last van terugkerende verstoppingen of lekkages? Dan is er mogelijke een diepgaander probleem in uw afvoerleidingen of riool. Met onze inspectie camera doen we een grondig onderzoek om zo de mogelijke breuken of verzakkingen in kaart te brengen en op te lossen. Dhoore Ontstoppingsdienst is reeds jaar en dag gespecialiseerd in camera-inspectie en rioolinspectie. Voor een professionele camera inspectie aan een scherpe prijs bent u aan het juiste adres!

Meer over camera-inspectie

Verstopte wc? Mogelijke oorzaken

We haalden het hierboven al aan, een verstopte wc of toilet is meestal het gevolg van dingen die per ongeluk doorgespoeld worden, zoals:

 • Resten van geurblokjes
 • Vochtige doekjes
 • Tampons
 • Maandverband
 • Rolletjes van het toiletpapier

Maar ook buitenshuis zijn er mogelijke oorzaken van een verstopte wc:

 • Een overvolle beerput
 • Verzakte afvoerleidingen
 • Verstoorde werking van de septische put
 • Verstopte afvoerleiding van de septische put

WC laten ontstoppen door een vakman

Een verstopping van uw wc is natuurlijk heel vervelend. Liefst wilt u het zo snel mogelijk opgelost hebben. De ontstopping van een wc kan een lastige klus zijn. Dus laat het ontstoppen over aan een professional.

U kan er natuurlijk zelf aan beginnen. Er zijn enkele bekende methodes die u kan proberen: de klassieke ontstopper, een ontstoppingsmiddel uit de winkel of een ontstoppingsveer. Maar als geen van deze methodes werkt, schakelt u best een vakman in. Ontstoppingsdienst Dhoore is gespecialiseerd in allerlei ontstoppingen: ook voor het ontstoppen van uw gootsteen, afvoer, riool of andere leidingen bent u aan het juiste adres!

WC verstopt? Vul onderstaand formulier in. We contacteren u zo spoedig mogelijk.

 • 5 star review  Zeer goede en snelle service, stipt en vriendelijk en schappelijke prijs. Dikke aanrader! Jan

  thumb janabba007
  17 juni 2021
 • 5 star review  Perfecte en heel vriendelijke service na eerder rampzalige ervaring met andere firma. Ik kan eenieder deze firma aanraden. Snel en opgelost

  thumb Marc De Geest
  14 januari 2022
 • 5 star review  Wij hadden last van verstoppingen en andere problemen als gevolg van verzakkingen in de afvoerleidingen. De enige oplossing was de buizen uitbreken en vervangen. De werken werden uiterst professioneel uitgevoerd. Alle afspraken werden correct nagekomen. Ook al waren de werken ingrijpend, bleef de hinder beperkt doordat gefaseerd en proper gewerkt werd. Een absolute aanrader voor alle problemen met riolering en dergelijke!

  thumb Kris Vynck
  6 januari 2021
 • 5 star review  De mensen van D'hoore die ons komen helpen zijn gisteren ! Super gedaan volgens mijn vrouwtje ( ik was zelf niet thuis) Waarvoor thx ook nog eens voor de deskundige uitleg 😉

  thumb Chris Van Bogget
  5 januari 2022
 • 5 star review  Afvoerleiding zat verstopt, op een half uurtje was het probleem verholpen. Leidingen reinigen, muur terug waterdicht maken,... Top service!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  thumb Kevin De Jaegher
  24 juni 2021
Ontstoppingsdienst Dhoore
staat 7 op 7 voor u paraat


0486 75 54 38info@ontstoppingsdienst-dhoore.be

Krijg een volledige vrijblijvende offerte

Vul onderstaand formulier in. We contacteren u zo spoedig mogelijk.

  Velden met een * zijn verplicht

  Lees ook even ons privacybeleid.

  Privacy is belangrijk voor ons.

  Je persoonsgegevens worden enkel gebruikt om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

  Persoonsgegevens zullen dan ook nooit doorgegeven worden aan derden.