WC ontstopping

Laat de ontstopping van uw toilet over aan een vakman. Reken op Dhoore Ontstoppingsdienst, ervaren specialist voor het ontstoppen van uw WC.

Dhoore staat steeds klaar voor de ontstopping van uw toilet. Een wc die verstopt zit komt altijd ongelegen. Best laat u de verstopping zo snel mogelijk ontstoppen om verdere schade te voorkomen. Een verstopte wc is vaak het gevolg van vochtige doekjes, maandverband, tampons, resten van geurblokjes of zelfs te dik wc-papier. Deze dingen worden meestal per ongeluk doorgespoeld, waardoor ze vast komen te zitten in de afvoerleidingen van uw toilet. Op termijn raakt uw WC verstopt en zit u met een hardnekkig probleem dat enkel een vakman kan ontstoppen.

ontstoppingsdienst
camera inspectie

Camera inspectie

Last van terugkerende verstoppingen of lekkages? Dan is er mogelijk een onderliggend probleem in de afvoerleidingen van uw toilet of riolering. Met onze inspectie camera doen we een grondig onderzoek om zo de mogelijke breuken of verzakkingen in kaart te brengen en op te lossen. Dhoore Ontstoppingsdienst is reeds jaar en dag gespecialiseerd in camera-inspectie en rioolinspectie. Voor een professionele camera inspectie aan een scherpe prijs bent u aan het juiste adres!

Meer over camera-inspectie

Verstopte WC? Mogelijke oorzaken

Enkele tips om verstoppingen te vermijden:

 • Hang geurblokjes en geurproducten in je toilet op een strategische plaats. Hang deze nooit onder de steunpunten van de toiletbril. Zo vermijd u dat uw geurproduct in uw wc valt en uw wc verstopt.
 • Spoel enkel wc-papier door je toilet. Andere hygiënische producten zoals tampons of natte doekjes vormen een groot verstoppingsrisico.
 • Wees voorzichtig met het gebruik van chemische verstoppingsmiddelen. Deze kunnen de verstopping in sommige gevallen verergeren.

Hoe ontstopt Ontstoppingsdienst Dhoore uw toilet?

Dhoore ontstoppingsdienst beschikt over de juiste materialen om uw wc professioneel te ontstoppen. Als u een septische put heeft, proberen we eerst daar de afvoer van uw toilet te ontstoppen. Dit doen we met een hogedrukrioolslang. Voor deze methode moeten we uw woning niet betreden en kunnen we de verstopping extern aanpakken.

Beschikt u niet over een septische put of is het niet mogelijk om via hier de afvoer te ontstoppen? Dan ontstoppen wij de wc zelf. Dit doen we met een spiraalmachine of met een fijne rioolslang. De spiraalmachine trekt al het vastgezette vuil naar boven. De fijne rioolslang daarentegen helpt met de verstopping verder te spoelen. Afhankelijk van uw rioleringssysteem bekijken wij de meest efficiënte methode voor de ontstopping van uw toilet. Met Ontstoppingsdienst Dhoore is de verstopping van uw toilet spoedig opgelost: ook voor ontstoppingen van gootsteen, afvoer, riool of andere leidingen kan u bij ons terecht! U kan op onze ontstoppingsdienst rekenen in de provincies Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen en Vlaams-Brabant.

WC verstopt? Laat het ontstoppen over aan vakman! Vul onderstaand formulier in. We contacteren u zo spoedig mogelijk.

 • Heel goede service en topbediening! Zondagmiddag gemaild over een verstopping in de vetvanger, zondagavond antwoord en maandagmiddag ter plaatse. Ontstopping had heel wat aarde in de voeten en er dienden extra grondwerken te gebeuren om put op te zoeken. Feilloos gedaan met het nodige hulpmateriaal (camera, geluidssonde) en probleem opgelost. Wel voorbereid zijn op cashbetaling maar dat namen we er met plezier bij! Een tevreden klant!

  thumb David en Leslie Lammens-Cap
  24 augustus 2021
 • Het probleem werd vakkundig geanalyseerd door Frederik en vervolgens snel en proper opgelost. Zeer vlotte en vriendelijke service.

  thumb Peter De Neve
  3 november 2022
 • Vlotte service met volledig onderzoek en bloot legging van het probleem! Dankzij doorspoelen en camera inspectie. Een aanrader voor opstoppingen op te lossen en oorzaak op te sporen! Bedankt voor de goede interventie!

  thumb Martijn Vandekerkhove
  5 april 2022
 • Deskundige manier van doen. Op tijd op de afspraak.

  thumb Jeroen Vullers
  20 april 2021
 • De afvoer van het terras zat verstopt en ik kreeg het zelf niet opgelost na 4 uur zoeken en proberen. Ontstoppingsdienst Dhoore vond het probleem in de keuken na een half uur zoeken loste het snel op. Daarna werd alles gereinigd zodat het terras terug proper was. We zijn zeer tevreden van zijn vlotte service.

  thumb steven flament
  5 april 2021
Ontstoppingsdienst Dhoore
staat 7 op 7 voor u paraat


0486 75 54 38info@ontstoppingsdienst-dhoore.be

Krijg een volledige vrijblijvende offerte

Vul onderstaand formulier in. We contacteren u zo spoedig mogelijk.