Ontstopping afvoerbuizen

Afvoer verstopt? Laat uw afvoerbuizen ontstoppen door een vakman. Ontstoppingsdienst Dhoore, specialist in ontstopping van afvoer en afvoerbuizen met of zonder camera inspectie.

Een verstopte afvoer kan een erg hardnekkig probleem zijn. Best laat u het ontstoppen van uw afvoer en afvoerbuizen over aan een vakman.

Komt het water in uw afvoer terug omhoog en/of komen er vieze geurtjes uit de afvoerput? Dan zit uw afvoer verstopt. Een verstopping in uw afvoer komt altijd ongelegen, maar geen probleem: U kan voor de ontstopping van afvoerbuizen steeds rekenen op het vakmanschap van ontstoppingsdienst Dhoore

Wat doen bij een verstopping in uw afvoer?

Een verstopping in uw afvoer kan u ook zelf proberen te ontstoppen. Er bestaan genoeg methodes die u kan uitproberen. Zo kan u bijvoorbeeld een ontstoppingsmiddel gaan halen in de winkel. Deze producten zijn echter redelijk geconcentreerd: de kans bestaat dat u het probleem alleen maar vergroot door de afvoer en afvoerbuizen te beschadigen. Een andere optie is de klassieke ontstopper, maar die geeft niet altijd het gewenste resultaat.

Deze methodes hebben echter allemaal een geringe slaagkans, zeker als de verstopping zich dieper in de afvoer bevindt. Voor een optimaal resultaat schakelt u een professionele ontstoppingsdienst in. Voor onze ervaren vakmensen is de ontstopping van de afvoer of afvoerbuizen een koud kunstje.

ontstoppingsdienst
camera inspectie

Camera inspectie

Last van terugkerende verstoppingen of lekkages? Dan is er mogelijke een onderliggend probleem in uw afvoerleidingen of riool. Vooraleer we kunnen starten met het ontstoppen van uw afvoerbuizen, voeren we met onze inspectie camera een grondig onderzoek uit om zo mogelijke breuken of verzakkingen in kaart te brengen. Ontstoppingsdienst Dhoore is reeds jaar en dag gespecialiseerd in camera-inspectie en rioolinspectie. Voor een professionele camera inspectie aan een scherpe prijs bent u aan het juiste adres!

Meer over camera-inspectie

Verstopte afvoer? Dit zijn de mogelijke oorzaken

Een verstopte afvoer kan verschillende oorzaken hebben. De afvoer van uw keuken zal bijvoorbeeld verstopt raken door opgehoopte etensresten of vetresten. De afvoer van uw wc zal dan weer eerder verstopt raken door vochtige doekjes of urinesteen. Een andere grote boosdoener die vaak voor een verstopte afvoer zorgt is kalkaanslag.

De meest voorkomende oorzaken van een verstopte afvoer:

 • Opstapelende vet- en etensresten in de afvoerbuizen
 • Samengeklitte haren in de afvoer
 • Zeepresten die in de afvoer blijven plakken
 • Objecten die per ongeluk doorgespoeld worden en vast komen te zitten
 • Kalkaanslag of urinesteen kan voor een hardnekkige verstopping zorgen
 • Een scheur, barst of verzakking in de afvoerbuizen

Het opsporen van de oorzaak is een belangrijk onderdeel van het ontstoppen: op die manier kunnen we het probleem gericht oplossen en voorkomen we dat de verstopping in uw afvoer een terugkerend probleem wordt.

Afvoer ontstoppen: reken op een vakman

U kan uw verstopte afvoer dus zelf proberen te ontstoppen. Maar het beste wat u kan doen als uw afvoer verstopt zit is gewoon een ontstoppingsdienst contacteren. Onze vakmensen zijn gespecialiseerd in ontstoppingen en hebben de ervaring en expertise om correct en snel uw afvoerbuizen te ontstoppen. Voor de ontstopping van uw riool, gootsteen, wc of andere leidingen bent u trouwens ook aan het juiste adres! U kan op onze ontstoppingsdienst rekenen in de provincies Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen en Vlaams-Brabant.

Afvoer verstopt? Laat het ontstoppen over aan een vakman! Vul onderstaand formulier in. We contacteren u zo spoedig mogelijk.

 • 5 star review  Vlotte service met volledig onderzoek en bloot legging van het probleem! Dankzij doorspoelen en camera inspectie. Een aanrader voor opstoppingen op te lossen en oorzaak op te sporen! Bedankt voor de goede interventie!

  thumb Martijn Vandekerkhove
  5 april 2022
 • 5 star review  De afvoer van het terras zat verstopt en ik kreeg het zelf niet opgelost na 4 uur zoeken en proberen. Ontstoppingsdienst Dhoore vond het probleem in de keuken na een half uur zoeken loste het snel op. Daarna werd alles gereinigd zodat het terras terug proper was. We zijn zeer tevreden van zijn vlotte service.

  thumb steven flament
  5 april 2021
 • 5 star review  De mensen van D'hoore die ons komen helpen zijn gisteren ! Super gedaan volgens mijn vrouwtje ( ik was zelf niet thuis) Waarvoor thx ook nog eens voor de deskundige uitleg 😉

  thumb Chris Van Bogget
  5 januari 2022
 • 5 star review  Vriendelijk en professioneel en heeft het probleem zeer goed aangepakt en opgelost. Zeker een aanrader.

  thumb Danny Hoste
  28 mei 2022
 • 5 star review  Je moet soms wat geduld hebben maar niks als lof over deze man. Echte vakman met kennis van zaken, correct, eerlijk en communiceert open, en duidelijk voor, tijdens en na de werkzaamheden. Een echte aanrader !

  thumb Robin Sandra
  17 december 2020
Ontstoppingsdienst Dhoore
staat 7 op 7 voor u paraat


0486 75 54 38info@ontstoppingsdienst-dhoore.be

Krijg een volledige vrijblijvende offerte

Vul onderstaand formulier in. We contacteren u zo spoedig mogelijk.