Afvoer ontstoppen

Afvoer verstopt? Laat het ontstoppen over aan een vakman. Ontstoppingsdienst Dhoore, specialist in ontstopping van afvoer en afvoerbuizen met of zonder camera inspectie.

Komt het water in uw afvoer terug omhoog en/of komen er vieze geurtjes uit de afvoerput? Dan zit uw afvoer verstopt. Een verstopping in uw afvoer komt altijd ongelegen, maar geen probleem: Ontstoppingsdienst Dhoore lost het voor u op!

Wat doen bij een verstopping in uw afvoer?

Een verstopping in uw afvoer kan u ook zelf trachten op te lossen. Er bestaan genoeg methodes die u kan uitproberen. Zo kan u bijvoorbeeld een ontstoppingsmiddel gaan halen in de winkel. Deze producten zijn echter redelijk geconcentreerd: de kans bestaat dat u het probleem alleen maar vergroot door de afvoer en afvoerbuizen te beschadigen. Een andere optie is de klassieke ontstopper, maar die geeft niet altijd het gewenste resultaat.

ontstoppingsdienst
camera inspectie

Camera inspectie

Last van terugkerende verstoppingen of lekkages? Dan is er mogelijke een diepgaander probleem in uw afvoerleidingen of riool. Met onze inspectie camera doenwe een grondig onderzoek om zo de mogelijke breuken of verzakkingen in kaart te brengen en op te lossen. Ontstoppingsdienst Dhoore is reeds jaar en dag gespecialiseerd in camera-inspectie en rioolinspectie. Voor een professionele camera inspectie aan een scherpe prijs bent u aan het juiste adres!

Meer over camera-inspectie

Verstopte afvoer? Dit zijn de mogelijke oorzaken

Een verstopte afvoer kan verschillende oorzaken hebben. De afvoer van uw keuken zal bijvoorbeeld verstopt raken door opgehoopte etensresten of vetresten. De afvoer van uw wc zal dan weer eerder verstopt raken door vochtige doekjes of urinesteen. Een andere grote boosdoener die vaak voor een verstopte afvoer zorgt is kalkaanslag.

Afvoer ontstoppen: reken op een vakman

U kan uw verstopte afvoer dus zelf proberen te ontstoppen. Maar het beste wat u kan doen als uw afvoer verstopt zit is gewoon een ontstoppingsdienst contacteren. Onze vakmensen zijn gespecialiseerd in ontstoppingen en hebben de ervaring en expertise om uw afvoer correct en snel te ontstoppen. Voor het ontstoppen van uw riool, gootsteen, wc of andere leidingen bent u trouwens ook aan het juiste adres!

Afvoer ontstoppen? Vul onderstaand formulier in. We contacteren u zo spoedig mogelijk.

 • 5 star review  Je moet soms wat geduld hebben maar niks als lof over deze man. Echte vakman met kennis van zaken, correct, eerlijk en communiceert open, en duidelijk voor, tijdens en na de werkzaamheden. Een echte aanrader !

  thumb Robin Sandra
  17 december 2020
 • 5 star review  Perfecte en heel vriendelijke service na eerder rampzalige ervaring met andere firma. Ik kan eenieder deze firma aanraden. Snel en opgelost

  thumb Marc De Geest
  14 januari 2022
 • 5 star review  Zeer goede en snelle service, stipt en vriendelijk en schappelijke prijs. Dikke aanrader! Jan

  thumb janabba007
  17 juni 2021
 • 5 star review  Wij hadden last van verstoppingen en andere problemen als gevolg van verzakkingen in de afvoerleidingen. De enige oplossing was de buizen uitbreken en vervangen. De werken werden uiterst professioneel uitgevoerd. Alle afspraken werden correct nagekomen. Ook al waren de werken ingrijpend, bleef de hinder beperkt doordat gefaseerd en proper gewerkt werd. Een absolute aanrader voor alle problemen met riolering en dergelijke!

  thumb Kris Vynck
  6 januari 2021
 • 5 star review  Snelle service, super vriendelijk

  thumb Jacqueline Van Avermaet
  31 mei 2021
Ontstoppingsdienst Dhoore
staat 7 op 7 voor u paraat


0486 75 54 38info@ontstoppingsdienst-dhoore.be

Krijg een volledige vrijblijvende offerte

Vul onderstaand formulier in. We contacteren u zo spoedig mogelijk.

  Velden met een * zijn verplicht

  Lees ook even ons privacybeleid.

  Privacy is belangrijk voor ons.

  Je persoonsgegevens worden enkel gebruikt om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

  Persoonsgegevens zullen dan ook nooit doorgegeven worden aan derden.