Riool ontstoppen

Laat het ontstoppen van uw riool over aan een vakman. Reken op Dhoore Ontstoppingsdienst, uw specialist voor de ontstopping van rioleringen.

Het laten ontstoppen van een verstopt riool door een professional is de snelste en de beste oplossing. Heeft u last van een verstopte riolering? Een verstopte riool zorgt voor een heleboel ongemakken en verspreidt mogelijk een onaangename geur in huis. Vaak is de oorzaak van de verstopping in uw riolering niet eenvoudig te achterhalen.

Riolering ontstoppen

Een verstopte riolering zelf ontstoppen is niet makkelijk. Er bestaan veel verschillende methodes waarmee u zelf aan de slag kunt, zoals een ontstopper, ontstoppingsveer, ontstoppingsmiddel of een mix van soda en azijn.

Lukt het niet om uw riolering te ontstoppen of wilt u liever niet zelf de handen vuil maken? Schakel dan een professionele ontstoppingsdienst in. De vakmensen van Dhoore Ontstoppingsdienst zijn gespecialiseerd in de ontstopping van rioleringen. Met meer dan 15 jaar ervaring ontstoppen wij elke riolering snel en probleemloos.

ontstoppingsdienst
camera inspectie

Camera inspectie

Last van terugkerende verstoppingen of lekkages? Dan is er mogelijke een onderliggend probleem in uw riolering. Met onze inspectie camera doen we een grondig onderzoek om zo de mogelijke breuken of verzakkingen in kaart te brengen en op te lossen. Ontstoppingsdienst Dhoore is reeds jaar en dag gespecialiseerd in camera-inspectie en rioolinspectie. Voor een professionele camera inspectie aan een scherpe prijs bent u aan het juiste adres!

Meer over camera-inspectie

Reken op de expertise van Ontstoppingsdienst Dhoore

Wanneer uw riool verstopt zit, zit eigenlijk alles verstopt aangezien alle afvoerbuizen van uw woning hier samenkomen. Dat brengt met zich mee dat een riool ontstoppen een hele klus is. De jarenlange ervaring van Ontstoppingsdienst Dhoore en de professionele materialen en technieken die wij gebruiken zijn dus onmisbaar. Voor de ontstopping van uw riolering gaan wij aan de slag met onze professionele inspectiecamera’s met sonar. Hiermee lokaliseren wij de verstopping en onderzoeken we de oorzaak. In de meeste gevallen gaan we de verstopping verhelpen met een hogedruk rioolslang. Afhankelijk van het type verstopping, kunnen een speciale spuitkop of frees behoren gebruikt worden om de verstopping te verhelpen. Met onze professionele materialen en onze uitgebreide expertise is uw riolering snel terug in topconditie. Voor een kwalitatieve ontstopping van uw riool bent u bij Dhoore Ontstoppingsdienst aan het juiste adres! Ook voor ontstoppingen van afvoer, gootsteen, leidingen of wc kan u bij ons terecht! U kan op onze ontstoppingsdienst rekenen in de provincies Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen en Vlaams-Brabant.

Riolering verstopt? Laat het ontstoppen over aan vakman! Vul onderstaand formulier in. We contacteren u zo spoedig mogelijk.

Ontstoppingsdienst Dhoore
staat 7 op 7 voor u paraat


0486 75 54 38info@ontstoppingsdienst-dhoore.be

Krijg een volledige vrijblijvende offerte

Vul onderstaand formulier in. We contacteren u zo spoedig mogelijk.