Riool ontstoppen

Verstopte riolering? Laat uw riool ontstoppen door een vakman. Reken op Dhoore Ontstoppingsdienst, uw specialist voor de ontstopping van rioleringen.

Heeft u last van een verstopte riolering? Een verstopte riool zorgt voor een heleboel ongemakken en verspreidt mogelijk een onaangename geur in huis. Vaak is de oorzaak van de verstopping in uw riolering niet eenvoudig te achterhalen.

Riolering ontstoppen

Een verstopte riolering zelf ontstoppen is niet makkelijk. Er bestaan veel verschillende methodes waarmee u zelf aan de slag kunt, zoals een ontstopper, ontstoppingsveer, ontstoppingsmiddel of een mix van soda en azijn.

Lukt het niet om uw riolering te ontstoppen of wilt u liever niet zelf de handen vuil maken? Schakel dan een professionele ontstoppingsdienst in. De vakmensen van Dhoore Ontstoppingsdienst zijn gespecialiseerd in de ontstopping van rioleringen. Met meer dan 15 jaar ervaring ontstoppen wij elke riolering snel en probleemloos.

ontstoppingsdienst
camera inspectie

Camera inspectie

Last van terugkerende verstoppingen of lekkages? Dan is er mogelijke een onderliggend probleem in uw riolering. Met onze inspectie camera doen we een grondig onderzoek om zo de mogelijke breuken of verzakkingen in kaart te brengen en op te lossen. Ontstoppingsdienst Dhoore is reeds jaar en dag gespecialiseerd in camera-inspectie en rioolinspectie. Voor een professionele camera inspectie aan een scherpe prijs bent u aan het juiste adres!

Meer over camera-inspectie

Riolering verstopt? Hier zijn de mogelijke oorzaken

Een verstopte riolering kan verschillende oorzaken hebben. Soms spelen meerdere factoren een rol, waardoor het ontstoppen van uw riool langer kan duren. We sommen de meest voorkomende oorzaken voor u op:

 • Een ophoping van haren zorgt voor een verstopping in de riolering
 • Wortelgroei door de buizen van het riool kan een verstopping vormen
 • Een gescheurde of verzakte leiding verstopt uw riolering en zorgt voor lekkages
 • Zaken die per ongeluk doorgespoeld worden (denk aan vochtige doekjes, maandverbanden, tampons, etc.) kunnen uw riool ook verstoppen
 • Etensresten, vetresten of zeepresten verstoppen een riolering op termijn
 • Speelgoed dat per ongeluk doorgespoeld werd
 • Een blokkade van bladeren die via de dakgoot in uw riool komen

Een verstopte riolering voorkomen

Voorkomen is beter dan genezen. Dat geldt ook voor een verstopte riolering. Probeer daarom deze belangrijke tips te volgen, zo zorgt u er voor dat uw riool goed blijft werken:

 • Spoel geen van bovenstaande zaken door
 • Probeer af en toe haren uit de afvoer te vissen
 • Spoel uw afvoer regelmatig met soda en heet water
 • Reinig uw dakgoten op tijd en stond

Toch een verstopte riolering? Reken op Dhoore Ontstoppingsdienst. Schakel onze vakman in om uw riool te ontstoppen aan een transparante prijs. Met onze jarenlange ervaring in ontstoppingen zijn wij gespecialiseerd in alle ontstoppingswerken. Ook voor het ontstoppen van uw afvoer, gootsteen, toilet en andere leidingen bent u aan het juiste adres! U kan op onze ontstoppingsdienst rekenen in de provincies Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen en Vlaams-Brabant.

Riolering verstopt? Laat het ontstoppen over aan vakman! Vul onderstaand formulier in. We contacteren u zo spoedig mogelijk.

 • 5 star review  Afvoerleiding zat verstopt, op een half uurtje was het probleem verholpen. Leidingen reinigen, muur terug waterdicht maken,... Top service!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  thumb Kevin De Jaegher
  24 juni 2021
 • 5 star review  Vlotte service met volledig onderzoek en bloot legging van het probleem! Dankzij doorspoelen en camera inspectie. Een aanrader voor opstoppingen op te lossen en oorzaak op te sporen! Bedankt voor de goede interventie!

  thumb Martijn Vandekerkhove
  5 april 2022
 • 5 star review  De mensen van D'hoore die ons komen helpen zijn gisteren ! Super gedaan volgens mijn vrouwtje ( ik was zelf niet thuis) Waarvoor thx ook nog eens voor de deskundige uitleg 😉

  thumb Chris Van Bogget
  5 januari 2022
 • 5 star review  Heel goede service en topbediening! Zondagmiddag gemaild over een verstopping in de vetvanger, zondagavond antwoord en maandagmiddag ter plaatse. Ontstopping had heel wat aarde in de voeten en er dienden extra grondwerken te gebeuren om put op te zoeken. Feilloos gedaan met het nodige hulpmateriaal (camera, geluidssonde) en probleem opgelost. Wel voorbereid zijn op cashbetaling maar dat namen we er met plezier bij! Een tevreden klant!

  thumb David en Leslie Lammens-Cap
  24 augustus 2021
 • 5 star review  Vriendelijk en professioneel en heeft het probleem zeer goed aangepakt en opgelost. Zeker een aanrader.

  thumb Danny Hoste
  28 mei 2022
Ontstoppingsdienst Dhoore
staat 7 op 7 voor u paraat


0486 75 54 38info@ontstoppingsdienst-dhoore.be

Krijg een volledige vrijblijvende offerte

Vul onderstaand formulier in. We contacteren u zo spoedig mogelijk.