Riool ontstoppen

Riool verstopt? Laat het ontstoppen over aan een vakman. Reken op Dhoore Ontstoppingsdienst, gespecialiseerd in het ontstoppen van uw riolering.

Is uw riool verstopt? Een verstopte riolering zorgt voor vele ongemakken en verspreid mogelijk een onaangename geur in huis. Vaak is de oorzaak niet eenvoudig te achterhalen.

Riool ontstoppen

Een verstopte riolering zelf ontstoppen is niet makkelijk. Er bestaan veel verschillende methodes waarmee u zelf aan de slag kunt, zoals een rubberen ontstopper, ontstoppingsveer, ontstoppingsmiddel of een mix van soda en azijn.

Lukt het niet om uw riool te ontstoppen of wilt u liever niet zelf de handen vuil maken? Schakel dan een professionele ontstoppingsdienst in. De vakmensen van Dhoore Ontstoppingsdienst zijn gespecialiseerd in het ontstoppen van uw riolering. Met meer dan 15 jaar ervaring ontstoppen wij elke riool snel en probleemloos.

ontstoppingsdienst
camera inspectie

Camera inspectie

Last van terugkerende verstoppingen of lekkages? Dan is er mogelijke een diepgaander probleem in uw afvoerleidingen of riool. Met onze inspectie camera doenwe een grondig onderzoek om zo de mogelijke breuken of verzakkingen in kaart te brengen en op te lossen. Ontstoppingsdienst Dhoore is reeds jaar en dag gespecialiseerd in camera-inspectie en rioolinspectie. Voor een professionele camera inspectie aan een scherpe prijs bent u aan het juiste adres!

Meer over camera-inspectie

Riool verstopt? Hier zijn de mogelijke oorzaken

Een verstopte riolering kan verschillende oorzaken hebben. Soms spelen meerdere factoren een rol, waardoor het ontstoppen van uw riool langer kan duren. We sommen de meest voorkomende oorzaken voor u op:

 • Een ophoping van haren zorgt voor een verstopping in de riolering
 • Wortelgroei door de buizen van het riool kan een verstopping vormen
 • Een gescheurde of verzakte leiding
 • Zaken die per ongeluk doorgespoeld worden (denk aan vochtige doekjes, maandverbanden, tampons, etc.)
 • Etensresten, vetresten of zeepresten verstoppen een riolering op termijn
 • Speelgoed dat per ongeluk doorgespoeld werd
 • Een blokkade van bladeren die via de dakgoot in uw riool komen

Een verstopte riolering voorkomen

Voorkomen is beter dan genezen. Dat geldt ook voor een verstopte riolering. Probeer daarom deze belangrijke tips te volgen, zo zorgt u er voor dat uw riool goed blijft werken:

 • Spoel geen van bovenstaande zaken door
 • Probeer af en toe haren uit de afvoer te vissen
 • Spoel uw afvoer regelmatig met soda en heet water
 • Reinig uw dakgoten op tijd en stond

Toch een verstopte riolering? Reken op Dhoore Ontstoppingsdienst. Schakel onze vakman in om uw riool te ontstoppen aan een transparante prijs. Met onze jarenlange ervaring in ontstoppingen zijn wij gespecialiseerd in alle ontstoppingswerken. Ook voor het ontstoppen van uw afvoer, gootsteen, toilet en andere leidingen bent u aan het juiste adres!

Riool verstopt? Vul onderstaand formulier in. We contacteren u zo spoedig mogelijk.

 • 5 star review  Deskundige manier van doen. Op tijd op de afspraak.

  thumb Jeroen Vullers
  20 april 2021
 • 5 star review  Snelle service, super vriendelijk

  thumb Jacqueline Van Avermaet
  31 mei 2021
 • 5 star review  Je moet soms wat geduld hebben maar niks als lof over deze man. Echte vakman met kennis van zaken, correct, eerlijk en communiceert open, en duidelijk voor, tijdens en na de werkzaamheden. Een echte aanrader !

  thumb Robin Sandra
  17 december 2020
 • 5 star review  De mensen van D'hoore die ons komen helpen zijn gisteren ! Super gedaan volgens mijn vrouwtje ( ik was zelf niet thuis) Waarvoor thx ook nog eens voor de deskundige uitleg 😉

  thumb Chris Van Bogget
  5 januari 2022
 • 5 star review  hadden een verstopping die al jaren aansleepte, van alles geprobeerd maar plots helemaal toe zat. kregen super snel antwoord, ondanks weekend en konden 2 dagen later al geholpen worden. nam tijd om situatie te onderzoeken met camera. vond het probleem en loste het ten gronde op, met meerdere testen en her-checken, niet zomaar snel er zich vanaf maken. Heel tevreden!

  thumb Toon Coppejans
  7 februari 2021
Ontstoppingsdienst Dhoore
staat 7 op 7 voor u paraat


0486 75 54 38info@ontstoppingsdienst-dhoore.be

Krijg een volledige vrijblijvende offerte

Vul onderstaand formulier in. We contacteren u zo spoedig mogelijk.

  Velden met een * zijn verplicht

  Lees ook even ons privacybeleid.

  Privacy is belangrijk voor ons.

  Je persoonsgegevens worden enkel gebruikt om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

  Persoonsgegevens zullen dan ook nooit doorgegeven worden aan derden.